Aanbiedingen

Extra compleet: Mazda2 GT-M Line

Rijk uitgerust met onder andere 16-inch lichtmetalen velgen, MZD Connect, navigatie en climate control. Profiteer nu van € 2.795,- GT-M Line voordeel op de Mazda2 GT-M Line.

€ 500,- inruilbonus

Ontdek dat het anders kan en ruil voor 31 maart 2017 je huidige auto in voor een nieuwe Mazda2.

Je ontvangt meteen een inruilbonus van € 500,-.

Private Lease

Kies je voor Mazda Private Lease, dan rijd je voor een vast bedrag per maand met all-in rijplezier. Zorgeloos, want je hoeft niet meer na te denken over zaken als afschrijving, wegenbelasting en verzekeringen.

Zakelijk rijder

Maak de keuze met karakter bij het kiezen voor je volgende auto van de zaak. Juist voor jou als leaserijder beschikt Mazda over standaard zeer complete SKYLEASE uitvoeringen en speciale acties.

GT-M Line: De GT-M Line is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het GT-M Line aanbod. Prijswijzigingen voorbehouden. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.

€ 500,- inruilbonus: Aanbod enkel geldig bij aanschaf van een Mazda2 in de periode 1 januari 2017 tot 31 maart 2017 met uiterlijke registratiedatum 15 april 2017. Aanbod niet geldig in combinatie met andere acties, onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.