Aanbiedingen

Extra compleet: Mazda2 GT-M Line

Rijk uitgerust met o.a. 16-inch lichtmetalen velgen, MZD Connect, navigatie en climate control. Profiteer nu van € 2.795,- GT-M Line voordeel op de Mazda2 GT-M Line.

Mazda CX-3
€ 2.524,- voordeel

Ontdek de uitgesproken en zeer complete Mazda CX-3 GT-M Line met o.a. 18-inch lichtmetalen velgen, head-up display, achteruitrijcamera en LED verlichting. In beperkte oplage verkrijgbaar.

Mazda CX-3
€ 2.524,- voordeel

Ontdek de uitgesproken en zeer complete Mazda CX-3 GT-M Line met o.a. 18-inch lichtmetalen velgen, head-up display, achteruitrijcamera en LED verlichting. In beperkte oplage verkrijgbaar. De GT-M Line is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het GT-M Line aanbod. Prijswijzigingen voorbehouden. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.

Mazda3

Ter introductie van de Mazda3 maken we de stap naar de GT-M topuitvoering nu extra voordelig. Voor slechts € 1.490,- meer krijg je 18-inch lichtmetalen velgen, head-up display, navigatie en achteruitrijcamera.

Mazda6

Zakelijk rijder

Maak de keuze met karakter bij het kiezen voor je volgende auto van de zaak. Juist voor jou als leaserijder beschikt Mazda over standaard zeer complete SKYLEASE uitvoeringen en speciale acties.

CX-5

Private Lease

Kies je voor Mazda Private Lease, dan rijd je voor een vast bedrag per maand met all-in rijplezier. Zorgeloos, want je hoeft niet meer na te denken over zaken als afschrijving, wegenbelasting en verzekeringen.

Mazda Private Lease

GT-M Line: De GT-M Line is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het GT-M Line aanbod. Prijswijzigingen voorbehouden. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.

Mazda3: Aanbod enkel geldig bij aanschaf van een Mazda3 in de periode 1 januari 2017 tot 31 maart 2017 met uiterlijke registratiedatum 15 april 2017. Aanbod niet geldig in combinatie met andere acties, onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.