Mazda6 aanbieding

Aanbiedingen
Mazda6 Sedan

Lust voor het oog en het oor

Kies je nu voor de Mazda6 Sedan of Sportbreak dan krijg je € 1.000,- dealeropties cadeau om je Mazda te personaliseren en een Bose® Soundlink® Mini II cadeau voor thuis

Tot € 750,- dealeropties cadeau

Ga ook zakelijk voor de Mazda2 of Mazda CX-3 dan maak je deze toch al rijke auto's extra compleet met dealeropties t.w.v. € 750,- cadeau.

Mazda Private Lease

Mazda3

De Mazda3 als auto van de zaak is ook een goed geluid voor thuis. Naast € 750,- dealeropties cadeau ontvang je ook een Bose® Soundlink® Mini II.

Mazda6

Keuze met karakter

Maak de keuze met karakter bij het kiezen voor je volgende auto van de zaak. Juist voor jou als leaserijder beschikt Mazda over standaard zeer complete SKYLEASE uitvoeringen.

Mazda Bose Bose geluidssysteem auto

Gratis dealeropties + Bose® voor thuis: Aanbod enkel geldig bij aanschaf van een Mazda6 of Mazda3 in de periode 1 januari 2017 tot 31 maart 2017 met uiterlijke registratiedatum 31 mei 2017. Aanbod niet geldig in combinatie met andere acties, onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.

 

Gratis dealeropties Mazda2 en Mazda CX-3: Deze actie geldt bij de zakelijke aanschaf en registratie óf het afsluiten van een zakelijk leasecontract bij een nieuwe Mazda2 of Mazda CX-3,  in de periode t/m 31 maart 2017 met uiterste registratiedatum 31 mei 2017, op basis van beschikbaarheid. Actie is niet van toepassing op de GT-M Line en/of in combinatie met Private Lease. 

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer. Deze bedraagt € 42,50 incl. BTW) en de kentekenkosten (kentekenaanvraag á € 39,- BTWvrij en tenaamstelling á € 9,98 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.