Vakmanschap

Over Mazda

 

Anders door jezelf te zijn - Dat is niet alleen waar Mazda voor staat, maar tegelijkertijd een opdracht: niet blindelings volgen wat ‘de rest’ doet, maar je eigen weg kiezen waar dat nodig is om tot een betere versie van jezelf te komen. Op deze manier maken wij al bijna 100 jaar auto’s die niet alleen efficiënt zijn, maar er ook prachtig uitzien, slimmer zijn en bovenal een plezier zijn om in te rijden. 

 

Over ons

 

Vanuit het kantoor van Mazda Motor Nederland in Waddinxveen, wordt door een enthousiast team van 35 medewerkers het netwerk van Mazda-dealers en erkend reparateurs ondersteund en wordt de bewerking van de Nederlandse markt geregisseerd. 

 

Vacatures


 

Stages

 

In ons team verwelkomen wij regelmatig stagiairs. Als stagiair bij Mazda Nederland werk je mee aan onze lopende projecten of ga je aan de slag met een concrete opdracht binnen een van onze afdelingen (bijv. Sales, Marketing, Aftersales of Finance). We zorgen voor goede begeleiding en bieden je de mogelijkheid om ervaring op te doen bij een bruisende importeursorganisatie!

 

Jij bent een no-nonsense persoon die tegen een stootje kan en van aanpakken weet. Je werkt graag in teamverband en je bent positief en sociaal ingesteld. Je bent resultaatgericht en staat voor kwaliteit. Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent proactief en draagt geen probleem aan zonder mee te denken in de oplossing. Jij bent degene die samen met ons Mazda binnen Nederland gaat laten groeien.

 

Ben jij op zoek naar een leerzame en dynamische stage? Stuur je motivatie samen met je cv en je verwachtingen van de stage aan de afdeling recruitment (vacaturesmmnl@mazdaeur.com).

 

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

De uitdagers

<p>Kijk hoe de veerkracht van de bevolking van Hiroshima ons helpt betere auto’s te maken.</p>

De uitdagers

 

Kijk hoe de veerkracht van de bevolking van Hiroshima ons helpt betere auto’s te maken

car

upquote In Hiroshima geeft men nooit op en is alleen het beste goed genoeg. Waar een wil is, is een weg. downquote

Masahiro Moro

Executive Officer – Mazda Japan