Mazda voor bedrijven

Mazda Private Lease

Kies je voor Mazda Private Lease, dan rijd je voor een vast bedrag per maand met all-in rijplezier. Zorgeloos, want je hoeft niet meer na te denken over zaken als afschrijving, wegenbelasting en verzekeringen. Mocht je hulp nodig hebben, dan heb je een vast aanspreekpunt bij je Mazda dealer. Daarnaast heb je de keuze uit alle modellen en uitvoeringen. Zo rijd je altijd in een gloednieuwe Mazda die perfect bij jou past. 

 

Voordelen van Mazda Private Lease

 • Er geldt geen leeftijdsbeperking
 • Je hebt een laag eigen risico van € 135,- per schadegeval
 • Je kunt kiezen uit alle modellen en uitvoeringen
 • Je kunt overal (onderhoud, schade) voor terecht bij je Mazda dealer

Wat is Private Lease?

 

Private Lease betekent dat je een vast maandbedrag betaalt en daarvoor een nieuwe auto rijdt. Je sluit een contract af voor 24, 36 of 48 maanden en een maximaal aantal kilometers per jaar. Na het aflopen van je leasecontract ben je dus geen eigenaar van de auto, maar heb je wel het recht op eerste koop. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Wegenbelasting, all-riskverzekering, pechhulp, onderhoud, banden, rente, afschrijving en afleverkosten zijn inbegrepen in het vaste maandbedrag.

 

Rijd je minder of kilometers dan afgesproken in je contract? Binnen je leaseovereenkomst mag je maximaal 10% afwijken van het aantal afgesproken kilometers. Als je meer dan 10% afwijkt van het aantal kilometers dan ontvang je een hercalculatievoorstel en wordt je maandbedrag aangepast. Meer weten? Lees hier de veelgestelde vragen over Private Lease.

Stel je eigen Mazda samen

Elke Mazda van je dromen kun je via Private Lease gaan rijden. Of je nu kiest voor de opvallend luxe Mazda2, de sportieve Mazda3 of indrukwekkende Mazda6. Of maak nu echt die droom waar en stap in de iconische Mazda MX-5. Stel je Mazda samen in de Configurator en bereken je Private leaseprijs ›
Wat betekent Private Lease voor jou? 

Ik wil een eerste auto rijden   Ik wil het gemak van een leaseauto behouden  
Ben je op zoek naar een eerste auto, of heb je meer ruimte nodig wegens gezinsuitbreiding? Dan kan Private Lease aantrekkelijk zijn, omdat je voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe Mazda kunt rijden zonder dat je daarvoor een grote investering hoeft te doen.

 

Wat betekent Private Lease voor jou?

 • Alles geregeld voor een vast bedrag per maand
 • Je hebt een laag eigen risico van € 135,- per schadegeval

 

  Als je gewend bent aan het rijden in een leaseauto, waarom zou je dat dan veranderen? Kies voor Mazda Private Lease en je rijd een gloednieuwe Mazda tegen een vast maandbedrag, ongeacht je leeftijd.

 

 

Wat betekent Private Lease voor jou?

 • Geen leeftijdsrestrictie
 • De luxe van een leaseauto behouden:
  kies uit alle modellen en alle uitvoeringen
 • Zorgeloos rijplezier: rijden voor een vast bedrag per maand
 
       
Ik ben ZZP'er   Ik heb een mobiliteitsbudget  

Een gloednieuwe Mazda als Private Lease auto is een visitekaartje voor je bedrijf. Bij Mazda heb je de keuze uit alle modellen en uitvoeringen, dus ook de zeer complete Mazda CX-5 of Mazda6 zijn een optie.

 

Wat betekent Private Lease voor jou?

 • Geen grote investering
 • Duidelijkheid: elke maand betaal je een vast bedrag
 • Visitekaartje voor je bedrijf, keuze uit alle modellen en uitvoeringen
 

Voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe auto rijden. Ga je voor de opvallende Mazda CX-3 of kies je liever een sportieve Mazda3? De keuze is aan jou.

 

Wat betekent Private Lease voor jou?

 • Keuze uit alle modellen en uitvoeringen
 • De zekerheid van een vast maandbedrag
 • Je kunt overal voor terecht bij je Mazda dealer
 

Wat kost een auto nou echt?

 

Bij het bezitten van een auto komen een hoop kosten kijken. In sommige gevallen betaal je bij aanschaf van een nieuwe auto een hogere prijs per maand dan bij het afsluiten van een Private Lease contract.

 

Vergelijk je bijvoorbeeld de kosten van een vergelijkbaar uitgevoerde B-segmenter met een Mazda2, dan betaal je met Mazda Private Lease een lager bedrag per maand. Daarnaast heb je de zekerheid van een vast maandbedrag, waardoor je nooit onverwachte onderhoudskosten voor je rekening krijgt. 

 

  Kosten auto (B segment, 3 jaar, 10.000 kilometer) Kosten Mazda Private Lease (Mazda2 GT-M, 3 jaar, 10.000 kilometer
Afschrijving € 3.132,-  € 0,-
Brandstof (benzine) € 488,- € 488,-
Motorrijtuigenbelasting € 944,-  € 0,-
Verzekeringen € 734,- € 0,-
Onderhoud € 315,- € 0,-
Private Lease prijs € 0,- € 396,-
     
Totaal per jaar € 5613,- € 5240,-
     
Kosten per maand € 468,- € 436,66


 

Wil je precies weten wat een auto nou echt kost per maand, of per jaar? Bereken het dan op Autoweek.nl. Je weet dan precies of het loont om een Private Lease contract af te sluiten. 

Private lease aanbod Mazda is gebaseerd op ons privé lease product, genaamd Mazda Service Lease, aangeboden door ALPHERA Financial Services. Het maandbedrag is onder voorbehoud.

 

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, zijn we niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. Wijzigingen zijn voorbehouden.

 

ALPHERA Financial Services is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 27130693 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12012866.