MZD Connect

“Connection is everything. We connect you to the road, to your environment and to the world around you.”

Takao Kijima

Former Program Manager MX-5 Mazda Japan

Een entertainmentsysteem dat je verbindt met de buitenwereld

 

Geen afleiding maar wel in contact met de buitenwereld: dat is precies waar MZD Connect voor zorgt. Door dit entertainmentsysteem blijft je aandacht bij de weg terwijl je navigatie, communicatie en muziek bedient. 

MOEITELOOS AFLEZEN

We hebben het 7-inch display op het dashboard geplaatst, in plaats van erin. Daardoor houd je goed overzicht over de weg en is het aflezen van informatie makkelijk. Ook de bediening is hierdoor makkelijker. Niet alleen voor jou, maar ook voor jouw passagiers.

MAKKELIJK VERBONDEN

Via Bluetooth® kun je via MZD Connect telefoneren, muziek luisteren en toegang krijgen tot audioboeken, verkeersinformatie en andere diensten. MZD Connect is te combineren met de smartphone apps aha™, waarmee je social media kunt koppelen en Stitcher™ om naar podcasts en online radio te luisteren.

GEBRUIKSGEMAK

HMI COMMANDER


Met behulp van de HMI Commander kun je MZD Connect bedienen. De knop is zo geplaatst dat je zonder na te denken, intuïtief kunt bedienen. Tijdens het rijden raak je daardoor niet afgeleid van de weg: je hoeft niet te zoeken.

 

Wil je nog minder afleiding? Dan kun je gebruik maken van spraakbediening. Met behulp van een knop op je stuur kun je dan bijvoorbeeld veranderen van radiozender, inzoomen op de kaart of contactpersonen opzoeken om te bellen.

INZICHT IN JE VERBRUIK

Je kunt via MZD Connect je brandstofverbruik controleren, kijken hoeveel je bespaart hebt door gebruik van het start-stop systeem en informatie over onderhoud bekijken. 

 

Optioneel is geïntegreerde navigatie met 2D- en 3D kaartweergave en diverse route-opties, zoals de snelste, kortste, meest zuinige en makkelijkste route. Onderweg kun je bovendien diverse plaatsen opzoeken, zoals het dichtstbijzijnde tankstation of algemene plaatsen als treinstations en hotels.

INFORMATIE DIRECT IN BEELD

HEAD-UP DISPLAY

 

Het active driving display geeft de belangrijkste informatie weer in je zichtsveld, zodat je niet wordt afgeleid terwijl je rijdt. Rijsnelheid, cruise control en route-informatie kun je allemaal zien, zonder dat je daarvoor hoeft te zoeken op je dashboard. 

De kleuren en sommige elementen van het exterieur/interieur die op het scherm worden weergegeven, kunnen afwijken van het werkelijke model.