Mazda SKYLEASE - zakelijk Mazda rijden
Mazda SKYLEASE

Zakelijk succesvol

 

Wat is de formule voor zakelijk succes? De opbrengst verhogen en de kosten verminderen. Zo eenvoudig als het klinkt, zo lastig is het soms in de praktijk. Tot nu, want als zakelijke rijder kiest u nu voor het Mazda SKYLEASE programma. Mazda modellen van de zesde generatie met een extra complete uitrusting die aansluit bij de wensen van de zakelijke rijder.

 

Het Mazda SKYLEASE programma bestaat uit de Mazda CX-5, de Mazda6 en de nieuwe Mazda3. Per model kiest u uit twee verschillende SKYLEASE uitvoeringen: SKYLEASE en SKYLEASE+. De laatste heeft een nóg completere uitrusting. In de SKYLEASE prijslijst vindt u uitgebreide informatie over uitrusting en prijzen.

 

20% bijtelling

U houdt prive ook graag de kosten in de hand? Dan heeft u bij Mazda de keuze uit een ruim aanbod aan Mazda modellen met een gunstige 20% bijtelling. De nieuwe generatie SKYACTIV motoren leveren meer vermogen met minder brandstof. Efficiency en rijplezier gaan nu echt hand in hand.

 

Ervaar het zelf

De dichtstbijzijnde Mazda-dealer vertelt u graag meer over het Mazda SKYLEASE programma en de zakelijke voordelen. En wilt u een Mazda SKYLEASE zelf ervaren? Maak dan nu een afspraak voor een proefrit.

 

Vind het juiste SKYLEASE model

Met onderstaande tool vind u snel het juiste Mazda SKYLEASE model.

Prijsklasse

22990 - € 40790

Brandstofverbruik

3.9 l/100 km - 6.6 l/100 km

Co2-uitstoot

104 g/km - 155 g/km

Carrosserietype

Brandstoftype