Mazda CX-3

Alles behalve bescheiden

 

Een veelzijdige crossover die zich laat zien: de nieuwe Mazda CX-3 biedt een combinatie van karakter, comfort en rijplezier. Ontworpen volgens het KODO design hoeft de Mazda CX-3 zich ook niet te verstoppen. Met zijn vloeiende lijnen is het immers een plaatje om te zien.

 

Dankzij SKYACTIV Technology is de Mazda CX-3 ook nog eens heel dynamisch. Het maakt niet uit of je je in druk stadsverkeer bevindt of op een lange tocht bent. Met de Mazda CX-3 beleef je overal rijplezier. Ontdek hem bij je dealer.

"De beste keuze in het stads- en SUV segment"

- Autovisie

€ 391,-

Per maand Private Lease*

€ 170,-

Per maand bijtelling**

Mazda CX-3 GT-M Line

Mazda CX-3 GT-M Line

Profiteer van € 2.524,- voordeel


De Mazda CX-3 GT-M Line is een extra complete uitvoering met extra's zoals 18-inch lichtmetalen velgen, achteruitrijcamera, navigatie en head-up display. De Mazda CX-3 GT-M Line is verkrijgbaar in een beperkte oplage dus plan snel een proefrit!

De Mazda CX-3 GT-M Line is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Mazda CX-3 GT-M Line aanbod. Prijswijzigingen voorbehouden. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.

Video's van de Mazda CX-3

Druk op start en stap in de Mazda CX-3

Bekijk de ervaring van Michel 

Kenmerken

KODO – Soul of Motion design

Onze nieuwste stap in de evolutie van het KODO-design begint bij de mens. Het stijlvolle exterieur heeft een eigen karakter, dat je je gemakkelijk eigen maakt. Met zijn elegante, vloeiende lijnen is de Mazda CX-3 een opvallende verschijning.

In het comfortabele, ruime interieur ervaar je hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap met intuïtieve eigenschappen en een innovatief ontwerp, gebouwd voor de bestuurder.

KODO-design

Druk je uit in stijl met een dynamisch, sportief ontwerp en hoogwaardig vakmanschap.

SKYACTIV TECHNOLOGY

De motoren, carrosserie en het onderstel leveren onverzettelijke rijprestaties.

MZD Connect

Eenvoudige, intuïtieve toegang tot communicatie, entertainment en navigatie binnen handbereik.

i-ACTIVSENSE

Functies die ontworpen zijn om net iets meer veiligheid en bescherming te geven.

Kleuren

Onderscheidingen voor de Mazda CX-3

De nieuwe Mazda CX-3 is bekroond met de Red Dot Design Award, een prijs voor hoogwaardige ontwerpkwaliteit. De internationale jury reikt deze prijs alleen uit aan projecten met een opvallend en onderscheidend ontwerp.

Fotogalerij

Mazda CX-3 nieuws

Mazda CX-3 getest door Autoweek

De Mazda CX-3 werd door Autoweek gereviewd in een dubbeltest. Het interieur en de rijeigenschappen vielen in de smaak. Benieuwd wat de pers van de Mazda CX-3 vindt? Bekijk hier alle rijtesten.

Past de Mazda CX-3 bij jou?

Past de Mazda CX-3 bij jou?

Is de Mazda CX-3 de auto voor jou? Kom naar de dealer en ontdek er alles over.

Ja, ik wil een nieuwe Mazda CX-3

 

Heeft het alles behalve doorsnee design en het luxueuze interieur je overtuigd? Bezoek de dealer voor een proefrit of ontvang direct een inruildeal. 

Mazda CX-3 vanaf € 23.590,-. Gemiddeld verbruik Mazda CX-3: 4,0 tot 6,4 liter per 100 km / 25,0 tot 15,6 km per liter / CO2-uitstoot 105 tot 150 g/km. 

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer. Deze bedraagt € 42,50 incl. BTW) en de kentekenkosten (kentekenaanvraag á € 39,- BTW-vrij en tenaamstelling á € 9,98 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.


* Private Lease vanafprijs bij 48 maanden  / 10.000 kilometer, bekijk alle informatie hier.

** Netto bijtelling per maand op basis van 40,8% belastingtarief