Zuinige krachtpatser

 

De bekroonde Mazda CX-5 blijft zich ontwikkelen als de beste in zijn segment en is onlangs weer als beste uit de test gekozen door de Consumentenbond.

 

Stijlvolle nieuwe KODO designkenmerken versterken zijn look en feel. Bovendien zijn de unieke carrosserielijnen van de CX-5 nu te bewonderen in de nieuwe kleur Sonic Silver Metallic, een van de negen carrosseriekleuren.


SKYACTIV Technology zorgt voor indrukwekkende prestaties en rijgedrag, zonder in te leveren op het verbruik. De CX-5 is niet alleen leuk om te rijden, hij biedt u ook gemoedsrust met zijn i-ACTIVSENSE veiligheidsvoorzieningen. Het innovatieve MZD Connect – navigatie- en communicatiesysteem – geeft u eenvoudig toegang tot alles wat u nodig heeft, van muziek tot navigatie.

"De Mazda CX-5 biedt onvervalst rijplezier"

- Autoweek.nl

Mazda CX-5 GT-M Line

Mazda CX-5 GT-M Line

Profiteer van € 5.985,- voordeel


De Mazda CX-5 GT-M Line is een gelimiteerde uitvoering met extra's zoals zwart lederen bekleding, een BOSE® premium-audiosysteem en sportieve 19-inch lichtmetalen velgen. Profiteer nu van deze gelimiteerde uitvoering. 

De Mazda CX-5 GT-M Line is in een gelimiteerde oplage van 500 stuks verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige acties niet mogelijk i.c.m. het Mazda CX-5 GT-M Line aanbod.

Video's van de Mazda CX-5

Druk op start en stap in de Mazda CX-5

Bekijk de ervaring van Patrick 

Kenmerken

Welke kleur past bij u?

Stel zelf uw auto samen
 • Sonic Silver swatch
  Sonic Silver
  slider
 • Titanium Flash swatch
  Titanium Flash
  slider
 • Soul Red swatch
  Soul Red
  slider
 • Crystal White Pearl swatch
  Crystal White Pearl
  slider
 • Deep Crystal Blue swatch
  Deep Crystal Blue
  slider
 • Jet Black swatch
  Jet Black
  slider
 • Meteor Grey swatch
  Meteor Grey
  slider
 • Blue Reflex swatch
  Blue Reflex
  slider
 • Artic White swatch
  Artic White
  slider
 • Sonic Silver

Mazda CX-5 nieuws

Mazda CX-5 reviews

Één van de beste crossovers in het middensegment

Autoweek heeft de Mazda CX-5 getest tegen de Nissan Qashqai. Hierbij werden alle belangrijke punten aan de test onderworpen. Over de aandrijflijn en het rijden concludeert Autoweek dat hij erg strak stuurt in de bochten en een mooie motor heeft met stevige versnellingsbak. Lees hier meer.

Wat klanten zeggen

Ja, ik wil een nieuwe Mazda CX-5

 

Dat ongebruikelijke combinaties werken, beseft u pas als u het zelf probeert. Zelf ervaart u het beste hoe de Mazda CX-5 zuinig en krachtig combineert, zonder concessies op het rijplezier. Plan dus snel een proefrit en probeer eens iets anders. 

Mazda CX-5 vanaf € 30.940,-. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 van 4,6 tot 7,2 liter per 100 km / van 21,7 tot 13,8 km per liter / CO2-uitstoot van 119 tot 165 g/km.

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer. Deze bedraagt € 42,50 incl. BTW) en de kentekenkosten (kentekenaanvraag á € 39,- BTW-vrij en tenaamstelling á € 9,98 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.