“mazda2” mazda2 “mazda2 voorkant”

Een klasse apart

 

Bij de ontwikkeling van de Mazda2 hebben wij ons niet laten beperken door wat gebruikelijk of trendy is. Wij zijn onze eigen weg gegaan en hebben onze eigen regels geschreven. Met als resultaat, een auto die zijn klasse overstijgt. We zijn er namelijk van overtuigd dat luxe en comfort in elke klasse thuishoren. 


Alles aan de Mazda2 straalt dan ook pure klasse uit. Van zijn dynamische design met oogverblindende LED-koplampen, tot aan zijn stijlvolle, hoogwaardig afgewerkte interieur. Om nog maar niet te spreken over zijn bijzonder rijke uitrusting en ongeëvenaarde rijeigenschappen. En dat al vanaf € 14.890,-. Waar wacht je nog op… Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar zelf wat de Mazda2 tot een klasse apart maakt. 

€ 289,-

Per maand Private Lease*

€ 116,-

Per maand bijtelling**

"De Mazda2 is volwassen maar ook speels"

- Autovandaag

Mazda2 GT-M Line

Mazda2 GT-M Line

Profiteer van € 2.795,- voordeel


De Mazda2 GT-M Line is een gelimiteerde uitvoering met extra's zoals 16-inch lichtmetalen velgen, MZD Connect, geïntegreerde navigatie en parkeersensoren achter. Profiteer nu van deze gelimiteerde uitvoering. Nu al vanaf € 349,- per maand met Mazda Private Lease.

De Mazda2 GT-M Line is in een gelimiteerde oplage van 500 stuks verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige acties niet mogelijk i.c.m. het Mazda2 GT-M Line aanbod.

Video's van de Mazda2

Druk op start en stap in de Mazda2

Bekijk de ervaring van Emiel over de Mazda2

Kenmerken

KODO – Soul of Motion design

Een snelle blik op de Mazda2 maakt meteen duidelijk dat dit geen gewone auto is. De opvallende stijl en het verbluffende uiterlijk zijn geïnspireerd door ons bekroonde KODO – Soul of Motion design.

De vloeiende lijnen van de slanke, krachtige carrosserie suggereren een innerlijke kracht en samengebalde energie die erop wacht om vrij te worden gemaakt. De Mazda2, vol persoonlijkheid en met een aanstekelijke levenslust, zal gegarandeerd aandacht trekken en harten winnen.

mazda2 2015 red headlights wing mirror
mazda2 2015 red headlights wing mirror

KODO design

Een combinatie van een dynamische sportieve stijl en hoogwaardig vakmanschap.

mazda2 2015 skyactive back red

SKYACTIV

De drijvende kracht achter verbeterde prestaties, manoeuvreerbaarheid en brandstofverbruik.

mazda2 2015 mzd sat nav connect

MZD Connect

Alles onder controle, met alles wat u nodig hebt binnen handbereik.

mazda2 2015 i-active sense red

i-ACTIVSENSE

Voor betrouwbare veiligheid en bescherming, waar je ook gaat.

Kleuren van de Mazda2

Mazda2 nieuws

"De Mazda2 is een ouderwets lekkere auto" - The Post Online

The Post Online noemt het exterieur van de Mazda2 "Kordaat, krachtig en kunstzinnig" Lezen wat ze nog meer van de Mazda2 vinden? Lees meer rijtesten.

De Mazda2 wint triotest Autoweek

Autoweek heeft de Mazda2 getest tegenover de Hyundai i20 en de Seat Ibiza. De Mazda2 is de gelukkige winnaar van deze triotestLees snel verder waarom.

Onderscheidingen voor de Mazda2

Fotogalerij

Ja, ik wil een Mazda2

 

Ben je onder de indruk van het krachtige design en hoogwaardige interieur van de Mazda2? Bezoek dan de dealer voor een proefrit of maak direct een inruildeal.

Disclaimer Mazda2 GT-M Line: De Mazda2 GT-M Line is in een gelimiteerde oplage van 500 stuks verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige acties niet mogelijk i.c.m. het Mazda2 GT-M Line aanbod. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, bandenvervanging, wegenbelasting allriskverzekering met een eigen risico van € 135, pechhulp Europa, afleverkosten en BTW. Het tarief is exclusief brandstof, vervangend vervoer en metallic/mica lak.

* Private Lease vanafprijs bij 48 maanden  / 10 kilometer, bekijk alle informatie hier.

** Netto bijtelling per maand op basis van 40,4% belastingtarief

Klaar om in te stappen?

Klaar om in te stappen?

Bedankt voor je interesse in de Mazda2. Wil je een proefrit maken of je huidige auto inruilen?