“mazda2” mazda2 “mazda2 voorkant”

Een klasse apart

 

Bij de ontwikkeling van de Mazda2 hebben wij ons niet laten beperken door wat gebruikelijk of trendy is. Wij zijn onze eigen weg gegaan en hebben onze eigen regels geschreven. Met als resultaat, een auto die zijn klasse overstijgt. We zijn er namelijk van overtuigd dat luxe en comfort in elke klasse thuishoren. 


Alles aan de Mazda2 straalt dan ook pure klasse uit. Van zijn dynamische design met oogverblindende LED koplampen, tot zijn stijlvolle en hoogwaardig afgewerkte interieur. Om nog maar niet te spreken over zijn bijzonder rijke uitrusting en ongeëvenaarde rijeigenschappen. En dat al vanaf € 14.890,-. Waar wacht je nog op… Maak een  afspraak voor een proefrit en ervaar zelf wat de Mazda2 tot een klasse apart maakt. 

"De Mazda2 is volwassen maar ook speels"

- Autovandaag

Mazda2 Inruilbonus

Tijdelijk tot €1.000,- inruilbonus!

Ervaar nu zelf de Mazda2


Tijdelijk ontvangt u bij inruil van uw huidige auto €1.000,- inruilbonus op de Mazda2. Ervaar nu zelf de Mazda2 met bijzonder rijke uitrusting en ongeëvenaarde rijeigenschappen.

 

Kom snel langs bij uw Mazda dealer voor alle informatie.

Actie geldt bij aanschaf en registratie van een nieuwe Mazda2 in de periode t/m 31 juni 2016 op basis van beschikbaarheid. Actie is niet van toepassing op de Mazda2 GT-M Line.

Mazda2 GT-M Line

Mazda2 GT-M Line

Profiteer van € 2.795,- voordeel


De Mazda2 GT-M Line is een gelimiteerde uitvoering met extra's zoals 16-inch lichtmetalen velgen, MZD Connect, geïntegreerde navigatie en parkeersensoren achter. Profiteer nu van deze gelimiteerde uitvoering. 

De Mazda2 GT-M Line is in een gelimiteerde oplage van 500 stuks verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige acties niet mogelijk i.c.m. het Mazda2 GT-M Line aanbod.

Onderscheidingen voor de Mazda2

Kenmerken

KODO – Soul of Motion design

Een snelle blik op de Mazda2 maakt meteen duidelijk dat dit geen gewone auto is. De opvallende stijl en het verbluffende uiterlijk zijn geïnspireerd door ons bekroonde KODO – Soul of Motion design.

De vloeiende lijnen van de slanke, krachtige carrosserie suggereren een innerlijke kracht en samengebalde energie die erop wacht om vrij te worden gemaakt. De Mazda2, vol persoonlijkheid en met een aanstekelijke levenslust, zal gegarandeerd aandacht trekken en harten winnen.

mazda2 2015 red headlights wing mirror
mazda2 2015 red headlights wing mirror

KODO design

Een combinatie van een dynamische sportieve stijl en hoogwaardig vakmanschap.

mazda2 2015 skyactive back red

SKYACTIV

De drijvende kracht achter verbeterde prestaties, manoeuvreerbaarheid en brandstofverbruik.

mazda2 2015 mzd sat nav connect

MZD Connect

Alles onder controle, met alles wat u nodig hebt binnen handbereik.

mazda2 2015 i-active sense red

i-ACTIVSENSE

Biedt vertrouwenwekkende veiligheid en bescherming waar u ook gaat.

Kleuren van de Mazda2

De Mazda2 van Emiel



Mazda2 nieuws

"De Mazda2 is volwassen, maar ook speels" - Autovandaag.nl

Autovandaag testte de Mazda2 en kwam tot de conclusie dat hij "zo lekker schakelt dat je vergeet dat je in een B-segmenter zit. Lees hier het complete verslag.

"De Mazda2 is een ouderwets lekkere auto" - The Post Online

The Post Online noemt het exterieur van de Mazda2 "Kordaat, krachtig en kunstzinnig" Lezen wat ze nog meer van de Mazda2 vinden? Lees hier meer.

Fotogalerij

Ja, ik wil een Mazda2

 

Bent u geraakt door het krachtige design en hoogwaardige interieur van de Mazda2? Bezoek uw dealer voor een proefrit of ontvang direct een inruildeal. 

Disclaimer Gratis Navigatie: 

Actie geldt bij aanschaf en registratie van een nieuwe Mazda2 in de periode 1 januari t/m 31 maart 2016 op basis van beschikbaarheid. 

 

Het getoonde model kan afwijken van de in Nederland verkrijgbare versies. De op het scherm afgebeelde kleuren en bepaalde aspecten van het exterieur/het interieur kunnen afwijken van het werkelijke model. 

Klaar om in te stappen?

Klaar om in te stappen?

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uzelf over de Mazda2 te informeren. Heeft u interesse in een proefrit of een inruildeal op uw huidige auto?