Mazda2 IPM

Een klasse apart

 

De Mazda2 is binnen zijn klasse de meest verfijnde en complete auto. Dankzij de rijke standaard uitrusting, krachtige motor en stijlvolle interieur ervaar je de luxe die je verwacht in een klasse hoger. 

 

Omdat wij de eenheid tussen auto en bestuurder belangrijk vinden, is de Mazda2 voorzien van de technologie G-Vectoring Control. Die zorgt voor een directere respons en verbondenheid die rijden leuk maakt. 

Nu € 2.495,- Dynamic voordeel

De Mazda2 Dynamic is uitgerust met o.a. navigatie, lichtmetalen velgen en cruise control. Profiteer nu van € 2.495,- Dynamic voordeel en rijd de Mazda2 Dynamic vanaf € 17.490,-!

Video's van de Mazda2

Druk op start en stap in de Mazda2

Bekijk de ervaring van Emiel over de Mazda2

Awards Erkenning voor prestaties en innovatief design

Ontdek de Mazda2

DESIGN

Dankzij het opvallende KODO design van de Mazda2, begint het rijplezier al als je hem ziet. Ontworpen met beweging als inspiratie heeft de Mazda2 een strakke belijning die hem extra dynamiek meegeeft.

 • Haaienvinantenne
 • Nieuw stuurwiel
 • Verfijnd en hoogwaardig afgewerkt interieur
 • Full-color Active Driving Display
 • Nieuwe kleur: Machine Gray

DESIGN

De designfilosofie van Mazda: KODO design

PRESTATIES

Rijprestaties gecombineerd met efficiëntie dankzij SKYACTIV-Technology

VERBONDEN

Blijf intuïtief verbonden met de buitenwereld via MZD Connect

PRO-ACTIEVE VEILIGHEID

Bekijk hoe i-ACTIVSENSE je helpt veiliger van A naar B te komen

Kies je kleur en stel je eigen Mazda2 samen

Fotogalerij Ontdek de kleinste details vanuit elk perspectief

Winst in triotest Autoweek

"De 2 rijdt volwassen, biedt voldoende ruimte, zit erg goed in elkaar en is nog goed geprijsd ook". Concludeert Autoweek in de triotest waar de Mazda2 al winnaar uitkomt.

  • Mazda2 interieur

   Interieur ontworpen rondom jou

   De Mazda2 is zeer compleet uitgerust en daarbij ook rondom jou ontworpen. Alle bedieningselementen zijn zo geplaatst dat je optimaal zit en eenheid voelt met de Mazda2. 

   Interieur ontworpen rondom jou

  • Hoogwaardige metallic kleuren

   Kleur zoals je nog nooit hebt gezien

   TAKUMI-NURI is de unieke laktechnologie van Mazda, die zorgt voor een handbeschilderd effect. Door het toepassen van verschillende lagen wordt het licht goed opgevangen en weerkaatst: dat zorgt voor een opvallend effect. Zo ook bij de kleur Machine Grey, nu voor het eerst beschikbaar op de Mazda2.

   Kleur zoals je nog nooit hebt gezien

  • Betere informatie

   Betere informatie

   Het head-up display in de Mazda2 is duidelijk af te lezen zonder dat je afgeleid raakt van de weg. Want het liefst heb je natuurlijk het focus op het rijplezier dat je beleeft in de Mazda2. Nu is dit active driving display ook beschikbaar met kleurenscherm waardoor je de informatie nog duidelijker kunt aflezen. 

   Betere informatie

  • Hoogwaardige afwerking

   Hoogwaardige afwerking

   In de Mazda2 is verschillende bekleding beschikbaar, stuk voor stuk hoogwaardig afgewerkt. Met oog voor detail zijn de stiksels, het leder en de kleuren van de bekleding op elkaar afgestemd. Het ziet er niet alleen prachtig uit, het zit ook uiterst comfortabel. Ook tijdens lange ritten.

   Hoogwaardige afwerking

  Wat klanten zeggen

  Ja, ik wil een Mazda2

   

  Ben je onder de indruk van het krachtige design en hoogwaardige interieur van de Mazda2? Bezoek dan de dealer voor een proefrit of maak direct een inruildeal.

  Mazda2 vanaf € 16.190,-. Gemiddeld verbruik Mazda2 van 3,4 tot 4,9  liter per 100 km / van 29,4 tot 20,4 km per liter / CO2-uitstoot van 89 tot 115 g/km

   

  De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


  Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer. Deze bedraagt € 42,50 incl. BTW) en de kentekenkosten (kentekenaanvraag á € 39,- BTW-vrij en tenaamstelling á € 9,98 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


  De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.