Aanbiedingen

Mazda2 Dynamic+: volledig uitgerust

De Mazda2 Dynamic+ is uitgerust met onder andere navigatie, 16-inch lichtmetalen velgen en cruise control. Profiteer nu van € 2.695,- Dynamic+ voordeel en rijd de Mazda2 Dynamic+ vanaf € 17.590,- of met Private Lease vanaf € 299,- p.m.!

Mazda2 Dynamic+: volledig uitgerust

De Mazda2 Dynamic+ is uitgerust met onder andere:

  • 7-inch multimediasysteem
  • 16-inch lichtmetalen velgen
  • Airconditioning
  • Lane Departure Warning
  • Parkeersensoren achter
  • Cruise Control
  • LED mistlampenMazda2 GT-Luxury

De meest complete en luxe uitvoering op de Mazda2 is de GT-Luxury. Rijk uitgerust als de GT-M met als extra's: luxe lederen bekleding, achteruitrijcamera en head-up display. Verkrijgbaar vanaf € 21.790,-.

Mazda2 GT-Luxury

De Mazda2 GT-Luxury is de meest complete uitvoering op de Mazda2. De rijke uitrusting bevat onder andere:


Private Lease

Kies je voor Mazda Private Lease, dan rijd je voor een vast bedrag per maand met all-in rijplezier. Zorgeloos, want je hoeft niet meer na te denken over zaken als afschrijving, wegenbelasting en verzekeringen.

Zakelijk rijder

Maak de keuze met karakter bij het kiezen voor je volgende auto van de zaak. Juist voor jou als leaserijder beschikt Mazda over standaard zeer complete SKYLEASE uitvoeringen en speciale acties.

Gemiddeld verbruik Mazda2 van 3,4 tot 4,9  liter per 100 km / van 29,4 tot 20,4 km per liter / CO2-uitstoot van 89 tot 115 g/km. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties.

 

Mazda2 Dynamic: De Mazda2 Dynamic is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Mazda2 Dynamic aanbod. Het Private Lease aanbod is geldig van 1 juli t/m 30 december 2017 of zolang de voorraad strekt, uiterste  registratiedatum 30 december 2017. Genoemd maand-bedrag is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, bandenvervanging, wegenbelasting, allriskverzekering met een eigen risico van € 135, pechhulp Europa, afleverkosten en BTW. Het tarief is exclusief brandstof, vervangend vervoer en metallic/mica lak. Prijswijzigingen voorbehouden. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.

 

Mazda2 GT-Luxury: De Mazda2 GT-Luxury is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.