Aanbiedingen

Mazda2 Dynamic+: nog meer waard

De Mazda2 Dynamic+ is uitgerust met onder andere navigatie, 16-inch lichtmetalen velgen en cruise control. Profiteer nu van € 2.695,- Dynamic+ voordeel en rijd je de Mazda2 Dynamic+ vanaf € 17.990,-!

Mazda2 Dynamic+: nog meer waard

De Mazda2 Dynamic+ is uitgerust met onder andere:

  • 7-inch multimediasysteem
  • 16-inch lichtmetalen velgen
  • Airconditioning
  • Lane Departure Warning
  • Parkeersensoren achter
  • Cruise Control
  • LED mistlampenVan meer waarde

Welke uitvoering je ook kiest, een Mazda2 is altijd van meer waarde. Daarom ontvang je nu € 1.500,- extra inruilwaarde op veel modellen.

Vanaf € 279,- per maand

Rijd zorgeloos voor een vast maandbedrag in de Mazda2, vanaf € 279,- per maand. Bekijk ook de compleet uitgeruste Mazda2 Dynamic+: nu vanaf € 309,- per maand. Of rijd de Mazda2 GT-M vanaf € 339,- per maand.

Mazda2 GT-Luxury

De meest complete en luxe uitvoering op de Mazda2 is de GT-Luxury. Rijk uitgerust als de GT-M met als extra's: luxe lederen bekleding, achteruitrijcamera en head-up display. Verkrijgbaar vanaf € 22.190,-.

Mazda2 GT-Luxury

De Mazda2 GT-Luxury is de meest complete uitvoering op de Mazda2. De rijke uitrusting bevat onder andere:


Zakelijk rijder

Maak de keuze met karakter bij het kiezen voor je volgende auto van de zaak. Juist voor jou als leaserijder beschikt Mazda over standaard zeer complete SKYLEASE uitvoeringen met daardoor lage bijtelling per maand.

Mazda2 vanaf € 16.590,-. Gemiddeld verbruik Mazda2 van 3,4 tot 4,9  liter per 100 km / van 29,4 tot 20,4 km per liter / CO2-uitstoot van 89 tot 115 g/km. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties.

 

De Mazda2 Dynamic+ is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Mazda2 Dynamic+ aanbod.

 

€ 1.500,- inruilwaarde geldig bij particuliere aanschaf van een Mazda2 met registratie voor 30 juni 2018.  Inruilaanbod niet geldig in combinatie met andere acties. Mazda2 Dynamic, Dynamic+ en Skylease+ zijn uitgesloten van het inruilaanbod. 

 

De Mazda2 GT-Luxury is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. 

 

Mazda Private Lease aanbod: Het Private Lease aanbod, aangeboden door Alphabet Private Lease, is geldig van 26 maart t/m 31 mei 2018 of zolang de voorraad strekt, uiterste  registratiedatum 31 juli 2018. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, bandenvervanging, gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, wegenbelasting, allriskverzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, vervangend vervoer in Nederland na 24 uur, afleverkosten en BTW. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak.

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer (€ 40,- incl. BTW) en de kentekenkosten (50,20 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.