Aanbiedingen

Mazda2 Dynamic: volledig uitgerust

De Mazda2 Dynamic is uitgerust met onder andere navigatie, lichtmetalen velgen en cruise control. Profiteer nu van € 2.495,- Dynamic voordeel en rijd de Mazda2 Dynamic vanaf € 17.490,-!

Mazda2 Dynamic: volledig uitgerust

De Mazda2 Dynamic is uitgerust met onder andere:


Mazda2 GT-Luxury

De meest complete en luxe uitvoering op de Mazda2 is de GT-Luxury. Rijk uitgerust als de GT-M met als extra's: luxe lederen bekleding, achteruitrijcamera en head-up display. Verkrijgbaar vanaf € 21.790,-.

Mazda2 GT-Luxury

De Mazda2 GT-Luxury is de meest complete uitvoering op de Mazda2. De rijke uitrusting bevat onder andere:


Private Lease

Kies je voor Mazda Private Lease, dan rijd je voor een vast bedrag per maand met all-in rijplezier. Zorgeloos, want je hoeft niet meer na te denken over zaken als afschrijving, wegenbelasting en verzekeringen.

Zakelijk rijder

Maak de keuze met karakter bij het kiezen voor je volgende auto van de zaak. Juist voor jou als leaserijder beschikt Mazda over standaard zeer complete SKYLEASE uitvoeringen en speciale acties.

Dynamic : De Dynamic uitvoeringen zijn in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige acties niet mogelijk i.c.m. het Dynamic aanbod. Prijswijzigingen voorbehouden. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.