Aanbiedingen

Van meer waarde

Welke uitvoering je ook kiest, een Mazda3 is altijd van meer waarde. Daarom ontvang je nu tot € 2.000,- extra inruilwaarde.

Mazda3 Private Lease vanaf € 389,- per maand*

Je rijdt een Mazda3 al vanaf € 389,- per maand*, of ga voor de rijk uitgeruste Mazda3 GT-M nu voor slechts € 409,- per maand!*

Zakelijk rijder

Maak de keuze met karakter voor je volgende auto van de zaak. Juist voor jou als leaserijder beschikt Mazda over zeer complete SKYLEASE uitvoeringen met daardoor lage maandelijkse bijtelling.

Mazda3 vanaf €26.490,-. Gemiddeld verbruik Mazda3: van 3,9 tot 5,8 liter per 100 km / van 25,6 tot 17,2 km per liter / CO2-uitstoot van 104 tot 135 g/km. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Inruilwaarde geldig bij particuliere aanschaf van een Mazda3 uit voorraad met registratie voor 31 december 2018 en niet in combinatie met andere acties. Private Lease aanbod is geldig t/m 31 december 2018 of zolang de voorraad strekt. Het is niet mogelijk om andere consumentenacties te combineren met dit Private Lease aanbod. 

 

* Mazda Private Lease aanbod: Mazda Private Lease aanbod wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing en is geldig zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); premie ongevallen inzittenden verzekering; premie rechtsbijstand verzekering; kosten van pechhulp in binnen- en buitenland; kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur. Het tarief is exclusief brandstof. Tarieven zijn gebaseerd op 6 schadevrije jaren. De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. 

 

Inruilwaarde geldig bij particuliere aanschaf van een Mazda3 met registratie voor 31 december 2018. Inruilaanbod niet geldig in combinatie met andere acties.

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.

 

De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.