Aanbiedingen
CX-5 SUV

Mazda CX-5
van meer waarde

De Mazda CX-5 is door ANWB verkozen tot meest waardevaste auto. Daarom ontvang je nu € 1.500,- extra inruilwaarde. Dit aanbod geldt ook in combinatie met een automaat voor € 1.000,-, waardoor je voordeel oploopt tot € 3050,-!

Nog meer waard

Zowel de Mazda CX-3 en CX-5 zijn door de ANWB uitgeroepen tot meest waardevaste auto's in hun klasse. Omdat te vieren krijg je tijdelijk op veel modellen en uitvoeringen extra inruilwaarde! Van € 1.500,- op Mazda2 tot € 3.000 op Mazda6.

CX-3 Actie

Nog meer waarde!
€ 2.695,- voordeel

Kies nu voor de volledig uitgeruste en scherp geprijsde Mazda2 Dynamic+ of Mazda CX-3 Dynamic met een voordeel van € 2.695,-

O.a. met navigatie, lichtmetalen velgen, airconditioning en cruisecontrol.

Uitgeschakeld?

Profiteren van vele extra's en ook nog eens fijn rijden met een automaat? Stap in de Mazda6 SKYLEASE Drive. Je profiteert nu van € 4.727,- voordeel op deze rijk uitgeruste en gelimiteerde uitvoering, met vele extra's zoals: DAB+ radio, multimedia- en navigatiesysteem en WiFi router.

CX-3 Actie

Private Lease

Kies je voor Mazda Private Lease, dan rijd je voor een vast bedrag per maand met all-in rijplezier. Zorgeloos, want je hoeft niet meer na te denken over zaken als afschrijving, wegenbelasting en verzekeringen. Rij de Mazda CX-3 vanaf € 333,- per maand, de Mazda CX-5 vanaf € 429,- per maand en zelfs de Mazda MX-5 vanaf € 399,- per maand!

Zakelijk rijder

Maak de keuze met karakter bij het kiezen voor je volgende auto van de zaak. Juist voor jou als leaserijder beschikt Mazda over standaard zeer complete SKYLEASE uitvoeringen en speciale acties.

Acties Mazda CX-5 geldig bij particuliere aanschaf van een Mazda CX-5 met registratie voor 31 maart 2018. Het automaat aanbod is alleen geldig i.c.m. SKYACTIV-G 165 motorisering, vanaf TS-uitvoering. Mazda CX-5 GT Luxury is uitgesloten van het automaataanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Inruilwaarde tot € 1.500,- op Mazda2, Mazda MX-5 en Mazda CX-5, tot € 2.000 op Mazda3 en Mazda CX-3, tot € 3.000,- op Mazda6, geldig bij particuliere aanschaf van een geselecteerde modellen en uitvoeringen (informeer bij je dealer) met registratie voor 31 maart 2018. Inruilaanbod niet geldig in combinatie met andere acties.

 

De Mazda2 Dynamic+/Mazda CX-3 Dynamic zijn in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Mazda2 Dynamic+/Mazda CX-3 Dynamic aanbod

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer (€ 40,- incl. BTW) en de kentekenkosten (50,20 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.