Mazda Financial Lease

Zakelijke aanbiedingen

Mazda Financial Lease: 3.99% rente

Financier jouw Mazda zakelijk tegen een vast maandbedrag met Mazda Financial Lease, tijdelijk tegen een scherpe rente van 3.99%. Zo financier je een Mazda2 al vanaf € 159,-* per maand en de nieuwe Mazda CX-5 vanaf € 297,-* per maand.

Introductieaanbod nieuwe CX-5

De nieuwe Mazda CX-5 is vanaf nu verkrijgbaar met een scherp introductieaanbod: voor een meerprijs van slechts € 1.000,- rijd je een SKYACTIV-G 165 benzine-uitvoering met SKYACTIV-D automaat.

CX-5 SUV

€ 750,- dealeropties cadeau

Kies je zakelijk voor de Mazda2, Mazda3, Mazda CX-3 of Mazda6 dan maak je deze toch al rijke auto's extra compleet met dealeropties t.w.v. € 750,- cadeau.

Mazda6

Keuze met karakter

Maak de keuze met karakter bij het kiezen voor je volgende auto van de zaak. Juist voor jou als leaserijder beschikt Mazda over standaard zeer complete SKYLEASE uitvoeringen.

Mazda Bose Bose geluidssysteem auto

Mazda Financial Lease tegen 3,99% rente: Geldig op een looptijd van 12 t/m 48 maanden, voor alle modellen, alleen voor nieuwe Mazda’s, tot en met 31 juli 2017. De uiterste registratiedatum is 30 september 2017. Bovenstaande bedragen zijn gebaseerd op Mazda Financial Lease met een looptijd van 48 maanden, een rente van 3,99%, een aanbetaling van 25% en een slotsom van 25%.  Mazda Financial Lease is een product van ALPHERA Financial Services en betreft een zakelijke financiering. ALPHERA Financial Services is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 27130693 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12012866.

Gratis dealeropties: Deze actie geldt bij de zakelijke aanschaf en registratie óf het afsluiten van een zakelijk leasecontract bij een nieuwe Mazda2, Mazda3, Mazda CX-3 of Mazda6  in de periode t/m 30 juni 2017 met uiterste registratiedatum 31 augustus 2017, op basis beschikbaarheid. Actie is niet van toepassing op speciale uitvoeringen (GT-M Line / Dynamic / GT-Luxury),  of in combinatie met Private Lease.

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer. Deze bedraagt € 42,50 incl. BTW) en de kentekenkosten (kentekenaanvraag á € 39,- BTWvrij en tenaamstelling á € 9,98 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.