Vakmanschap

Over Mazda

 

DRIVE TOGETHER - Mens en machine in perfecte harmonie. Als ruiter en paard die puur op gevoel met elkaar communiceren. Onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij geloven dat rijden leuk wordt, wanneer je je één voelt met de auto waarin je rijdt. Dit gevoel van eenheid noemen we ‘Jinba Ittai’ en staat aan de basis van alles wat wij doen.

 

Over ons

 

Vanuit het kantoor van Mazda Motor Nederland in Waddinxveen, wordt door een enthousiast team van 35 medewerkers het netwerk van Mazda-dealers en erkend reparateurs ondersteund en wordt de bewerking van de Nederlandse markt geregisseerd. 

 

Vacatures

 

Stages

 

In ons team verwelkomen wij regelmatig stagiairs. Als stagiair bij Mazda Nederland werk je mee aan onze lopende projecten of ga je aan de slag met een concrete opdracht binnen een van onze afdelingen (bijv. Sales, Marketing, Aftersales of Finance). We zorgen voor goede begeleiding en bieden je de mogelijkheid om ervaring op te doen bij een bruisende importeursorganisatie!

 

 

Jij bent een no-nonsense persoon die tegen een stootje kan en van aanpakken weet. Je werkt graag in teamverband en je bent positief en sociaal ingesteld. Je bent resultaatgericht en staat voor kwaliteit. Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent proactief en draagt geen probleem aan zonder mee te denken in de oplossing. Jij bent degene die samen met ons Mazda binnen Nederland gaat laten groeien.

 

Ben jij op zoek naar een leerzame en dynamische stage? Stuur je motivatie samen met je cv en je verwachtingen van de stage aan de afdeling recruitment (vacaturesmmnl@mazdaeur.com).

 

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Hoe is het om stage te lopen bij Mazda?

 

Weten hoe het is om bij Mazda stage te lopen? Lees dan hier reacties van stagiairs die je voor gingen.

"Inspirerende en motiverende collega's"

 

Ik werd met open armen ontvangen. De wereld van Mazda auto’s en Online Marketing werd in een korte periode mijn eigen wereld. Van creatief bezig zijn met teksten en pagina’s tot aan verwerken van Data bij een bedrijf dat auto’s verkoopt in meerdere landen met een echte visie. Een visie die elke werknemer van Mazda Motor Nederland nastreeft. Het gevoel van mens en machine als één. Een gevoel van eenheid dat Jinbai Ittai genoemd wordt. Ook ik kreeg dit gevoel van eenheid mee in een team vol inspirerende en motiverende collega’s.


- Mitchel, stagiair Online marketing en data

"Bedrijfsleven van dichtbij ervaren"

 

Als stagiaire bij Mazda draai je écht mee in het team, waar koffie halen geen onderdeel van is. Af en toe was ik verbaasd over de hoeveelheid verantwoordelijkheid waarmee ik werd toevertrouwd. Wie leergierig is en zijn best doet, wordt beloond met nieuwe projecten en uitdagingen. Dit heeft er voor mij voor gezorgd dat ik veel heb geleerd over de autobranche, maar ook als persoon ben gegroeid. Ik heb het bedrijfsleven van dichtbij mogen ervaren en dit neem ik mee in de toekomst. Iedere treinsreis, vanuit Amsterdam naar Waddinxveen en weer terug, was het waard.


- Kimberley, stagiair Product Marketing

MENS EN MACHINE IN PERFECTE HARMONIE

In een Mazda rijd je nooit alleen. Mens en machine als één. Een gevoel van eenheid dat we Jinba Ittai noemen.

Om dit gevoel van eenheid te bereiken, moet alles perfect in balans zijn. Van de positie van de bedieningselementen tot de afstelling van het onderstel. Elk detail moet het gevoel van eenheid vergroten en bijdragen aan het ultieme rijplezier. Lees meer over Drive Together