Drive Together

MAZDA CX-5

Ook de Mazda CX-5 is ontworpen met de grootste zorg voor de kleine details. Het vakmanschap vind je direct terug in de uitzonderlijke afwerking en vormgeving van het interieur. Ook het exterieur is volledig in lijn met ons KODO-design waardoor de auto zelfs in stilstand lijkt te bewegen.

Mazda CX-5 interieur Mazda CX-5 interieur

MAZDA6

Verfijning is ook in de nieuwe Mazda6 voelbaar. Zo zijn de sierpanelen in het dashboard gemaakt van Japans Sen-hout. Datzelfde hout wordt in Japan gebruikt om meubelen en muziekinstrumenten met de hand te maken.

MAZDA CX-3

De Mazda CX-3 2018 is vernieuwd. Het vakmanschap vind je direct terug in het aangescherpte exterieur en interieur. 

Het grootste verschil is met het blote oog niet te zien. Door meer gebruik te maken van isolatie, voel je je in de Mazda CX-3 nog meer één. 

DE GROOTSTE ZORG VOOR DE KLEINSTE DETAILS

Bij Mazda maken we niet zomaar auto's: we laten onze handen het werk doen. Met de grootste zorg voor de kleinste details. Zo maken we gebruik van handgemaakte mallen die maximaal op een mensenhaar mogen afwijken. En een slijpsteen waarvoor we 12.000 soorten steen hebben afgewezen, tot we de goede vonden. 

Door deze werkwijze leggen we een ziel in elke Mazda, met maar één doel: mens en machine in perfecte harmonie. 

kleimodel

KLEIMODELLEN

Bij het ontwerpen van nieuwe Mazda's maken we veel gebruik van kleimodellen. De levensgrote modellen worden gevormd uit één blok klei. Hierdoor gebruiken we meer klei dan welke autofabrikant dan ook. 

SLIJPSTEEN

De takumi (vakmeesters) van Mazda vormen mallen met de hand en een slijpsteen, die speciaal voor Mazda werd ontwikkeld. Er werden 12.000 steensoorten afgewezen voordat deze werd goedgekeurd voor gebruik.

Kodo mallen

MALLEN

De handgemaakte mallen die gebruikt worden voor het produceren van modellen, mogen maximaal maar een mensenhaar afwijken. Voordat onze vakmannen hiermee aan de slag gaan, zijn ze twintig jaar in training.

VIND JOUW IDEALE MAZDA

De perfecte harmonie ervaar je in al onze modellen. Zo worden ze ontworpen. Maar welke Mazda past het beste bij jou? Filter direct op jouw wensen om het model te vinden waarin jij de perfecte eenheid ervaart. Of plan direct een proefrit.