Mazda voor bedrijven

Zakelijk

De perfecte keuze voor je onderneming

 

Bij een zakelijke situatie ben je vaak genoodzaakt om de verstandige keuze te nemen, alleen die keuze beantwoord niet altijd wat het hart wil. Je wilt representatief voor de dag komen, maar ook genieten van rijplezier onderweg.

 

Kies je voor een Mazda dan hoef je geen concessies te doen: je kunt kiezen met je hoofd en je hart. Betrouwbaarheid, hoge restwaarde en efficiëntie worden gecombineerd met uitmuntende rij-eigenschappen, prijswinnend design, een comfortabel interieur en de laatste techniek.

 

Of je nu zelf rijdt of je collega's het allerbeste gunt: de Mazda SKYLEASE modellen bieden bovendien een zeer complete uitrusting en toch een lage maandelijke bijtelling.  

  • Onderscheidend design én superieure rijeigenschappen
  • Krachtig, zuinig en betrouwbaar
  • Aantrekkelijke, complete SKYLEASE modellen met lage maandelijkse bijtelling
Op zoek naar een leaseauto?

Alle SKYLEASE modellen

Bijzonder rijk uitgerust bieden onze zakelijke SKYLEASE modellen precies het uitrustingsniveau waar je naar op zoek bent. Of je nu kiest voor de complete SKYLEASE of de luxueus uitgevoerde SKYLEASE+ of SKYLEASE GT uitvoering, als zakelijke rijder weet je zeker dat je met deze Mazda’s niets te wensen overhoudt. Bekijk hier de brochure.

Financieren bij Mazda

Mazda weet als geen ander juist die producten en diensten aan te bieden die je als zakelijk Mazda-rijder nodig hebt. Of het nu Operational lease, Financial lease of Private lease oplossingen voor je werknemers moeten zijn: wanneer je overweegt om één of meerdere Mazda's te kiezen voor je bedrijf is de Mazda dealer de perfecte zakelijke partner, ondersteund door de gespecialiseerde kennis van Alphera Financial Services, die het wagenpark en jouw bedrijf direct ten goede komen. Je Mazda dealer vertelt je er graag meer over. 

Wat anderen zeggen

Mazda6

Vereniging Auto Van De Zaak

"Mazda eigenaren meest tevreden lease-rijders"

Lees meer
Mazda

Trendsinautoleasing.nl

"Mazda rekent af met ‘inefficiency’"

Lees meer