Drive Together

MENS EN MACHINE IN PERFECTE HARMONIE

In een Mazda rijd je nooit alleen. Mens en machine als één. Een gevoel van eenheid dat we Jinba Ittai noemen.

Om dit gevoel van eenheid te bereiken, moet alles perfect in balans zijn. Van de positie van de bedieningselementen tot de afstelling van het onderstel. Elk detail moet het gevoel van eenheid vergroten en bijdragen aan het ultieme rijplezier.

WAT IS JINBA ITTAI?

Jinba Ittai betekent letterlijk de eenheid tussen een boog schietende ruiter en zijn paard en staat aan de basis van alles wat wij doen. Dat begint vanuit de bestuurdersstoel.

WAT IS JINBA ITTAI?

Jinba Ittai betekent letterlijk de eenheid tussen een boog schietende ruiter en zijn paard en staat aan de basis van alles wat wij doen. Dat begint vanuit de bestuurdersstoel. Je voelt het als je plaatsneemt. Het stuurwiel, de bediening van navigatie en communicatie, en de pedalen zijn optimaal gepositioneerd. Dat creeërt eenheid tussen jou en de auto.

TWEE WORDEN ÉÉN

De eenheid die je in een Mazda ervaart, ervaar je nergens anders. Al onze modellen zijn ontworpen met de bestuurder als uitgangspunt, want alleen als jij je verbonden voelt met je auto wordt rijden leuk. Ontdek welke Mazda bij jou past.

De Mazda3

Eenheid die je alleen in een Mazda kunt ervaren, vind je zeker in de Mazda3. Een echte rijdersauto, waarbij de bestuurder als uitgangspunt is genomen bij het ontwerp van interieur en rijervaring.

Verkrijgbaar vanaf € 22.790,-

De Mazda3

DE BESTUURDER ALS UITGANGSPUNT

Om het gevoel van eenheid te creëren, ontwerpen we alles met de bestuurder als uitgangspunt. Dat begint vanuit de bestuurdersstoel. Je voelt het als je plaatsneemt. Het stuurwiel, de HMI Commander en de pedalen zijn optimaal gepositioneerd. Alles voor de perfecte balans tussen jou en je auto.

KODO

KODO DESIGN

Wij laten ons inspireren door dynamiek, om zo auto's te creëren die zelfs als ze stilstaan in beweging lijken. We wegen nauwkeurig af wat we toevoegen, maar vooral wat we weg kunnen laten. Om zo de ultieme vorm te verwezenlijken.

KODO

SKYACTIV TECHNOLOGY

Voor ons mag een efficient brandstofverbruik niet ten koste gaan van jouw ultieme rijervaring. Daarom hebben we er bij de ontwikkeling van SKYACTIV Technology voor gezorgd dat de balans tussen krachtig en zuinig behouden is. Hiervoor hebben we elk onderdeel van de auto opnieuw bekeken. Ontdek hoe we met SKYACTIV Technology bijvoorbeeld de hoogste compressieverhouding ter wereld hebben gerealiseerd.

SKYACTIV
HIROTAKA KANAZAWA HIROTAKA KANAZAWA

HIROTAKA KANAZAWA

Managing Executive Officer – MAZDA Japan

“EEN FANTASTISCHE AUTO KUN JE ALLEEN MAKEN ALS JE DE RELATIE TUSSEN AUTO EN BESTUURDER BEGRIJPT."

Functies binnen Mazda:

Manager, Europese onderzoeksafdeling

General Manager, Chassis Ontwikkelingsafdeling

General Manager, Platform & Program Management Division

Managing Executive Officer, belast met ontwikkeling van auto’s

SKYACTIV

Ontdek de eenheid tussen auto en bestuurder

In een Mazda ervaar je eenheid die je nergens anders ervaart. Hoe dat precies zit, zie je in deze video.

DRIVE TOGETHER

Ontdek de kracht van 'Jinba Ittai'. Ontdek de modellen, zoek een dealer in de buurt of maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit.

Handen die klei in emotie veranderen

Vakmanschap

Handen die klei in emotie veranderen

Meer ontdekken

Technologie

Maximale prestaties, zonder concessies. Dat is SKYACTIV Technology.

Ontdek meer
Stel uw Mazda samen

Configurator

Stel uw Mazda samen

Ontdek meer
Maak de bestuurder in u wakker

Mazda MX-5 RF

Maak de bestuurder in u wakker

Ontdek meer

Het weergegeven model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. De kleuren en sommige elementen van het exterieur/interieur die op het scherm worden weergegeven, kunnen afwijken van het werkelijke model.