Mazda CX-3

Mazda Leasing

Mazda Leasing

Mazda Leasing is de perfecte partner voor zakelijke en private lease. All-in rijplezier en zorgeloos op pad zonder verassingen achteraf, je hoeft alleen nog maar te tanken. Voor onderhoud en vragen kan je gewoon bij je vertrouwde dealer langs. Benieuwd wat Mazda voor jou kan betekenen? Kijk dan verder of neem contact met ons op.

Mazda2 Private Lease

Mazda Private Lease

Kies voor Mazda Private Lease. All-in want je hoeft niet meer na te denken over verzekeren of wegenbelasting. Rij weg in een nieuwe Mazda, je hoeft alleen nog maar te tanken.

Zakelijk Leasen

Mazda is de perfecte keuze voor de zakelijk rijder, fleetowner en leasemaatschappij. Dit dankzij de betrouwbare techniek, hoge restwaarde en het rijplezier waar Mazda voor staat. Benieuwd wat Mazda voor jou kan betekenen? Lees hier verder.

Mazda6 Zakelijk

Contact

Neem contact op met je dealer voor vragen over private en zakelijk leasen. Ben je al klant en heb je een vraag over je contract, neem dan contact op met Mazda Leasing.

 

Mazda Leasing
Postbus 703
2130 AS Hoofddorp
Nederland
T: +31 (0)20 658 3100
E: info@mazdaleasing.nl

* Mazda Private Lease aanbod: Mazda Private Lease aanbod wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing en is geldig zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); premie ongevallen inzittenden verzekering; premie rechtsbijstand verzekering; kosten van pechhulp in binnen- en buitenland; kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak. Tarieven zijn gebaseerd op 6 schadevrije jaren. De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.