Mazda CX-3

Alles behalve bescheiden

 

Een veelzijdige crossover die zich laat zien: de Mazda CX-3 biedt een combinatie van karakter, comfort en rijplezier. Voor meer eenheid tussen auto en bestuurder is de Mazda CX-3 voorzien van de technologie G-Vectoring Control. Daarnaast is het interieur ontworpen rondom de bestuurder. 

 

Met hoogwaardige afwerking van het interieur dat daarnaast rondom jou ontworpen is. Alle bedieningselementen, zoals de HMI Commander, zijn intuïtief te bedienen. Bovendien blijf je met het entertainmentsysteem MZD Connect in contact met de buitenwereld zonder je focus op het rijden te verliezen. Stap nu in de Mazda CX-3 en plan een proefrit

Mazda CX-3
Van meer waarde

De Mazda CX-3 is door de ANWB benoemd tot meest waardevaste kleine SUV. Daarom ontvang je nu tot € 1.500,- meer inruilwaarde en heb je al een automaat voor slechts € 1.000,- waardoor je totale voordeel oploopt tot € 2.500,-.

CX-3 Actie

Gun jezelf het beste

De GT-Luxury uitvoering is royaal uitgerust met onder andere nappalederen bekleding in de smaakvolle kleur "Chroma Brown" en subtiele accenten in chroom en antraciet. Verkrijgbaar vanaf € 29.490,-, tijdelijk met € 1.000,- inruilwaarde.

Lease met extra uitstraling

De Mazda CX-3 is een opvallende cross-over die zich goed presenteert in elk soort omgeving. Met een combinatie van karakter en comfort kun je zakelijk en thuis voor de dag komen. Op zoek naar een extra goede rijbeleving? Weet dan dat bij de CX-3 elk detail een eenheid creëert tussen bestuurder en auto.

Alles wat je wil als leaserijder

Wil je alles wat een leaserijder nodig heeft? Kies voor de rijk uitgeruste Skylease-uitvoeringen, tegen een bijzonder lage bijtelling (vanaf € 206,- per maand).

Video van de Mazda CX-3

Druk op start en stap in de Mazda CX-3

De Mazda CX-3 in Noorwegen

Kenmerken

DESIGN

De Mazda CX-3 is een opvallende crossover die zich laat zien. Ontworpen volgens ons stijlvolle KODO design, lijkt de CX-3 altijd in beweging, ook als hij niet rijdt. Dat komt omdat onze designers beweging als uitgangspunt van hun ontwerp nemen.

 • Verfijnder interieur
 • Nieuw, sportiever stuurwiel
 • Full-color Active Driving Display
 • Nieuwe kleur: Machine Gray Premium

DESIGN

Ontdek de designfilosofie van Mazda: KODO design

PRESTATIES

Rijprestaties gecombineerd met efficiëntie dankzij SKYACTIV-Technology

VERBONDEN

Blijf intuïtief verbonden met de buitenwereld via MZD Connect

PRO-ACTIEVE VEILIGHEID

Bekijk hoe i-ACTIVSENSE je helpt veiliger van A naar B te komen

Kies je kleur en stel je eigen Mazda CX-3 samen

Eenheid tussen jou en de Mazda CX-3

De eenheid tussen auto en bestuurder is voor Mazda het uitgangspunt voor het ontwikkelen van auto’s. Daarom is de Mazda CX-3 voorzien van de technologie G-Vectoring Control, dat ervoor zorgt dat de CX-3 beter reageert op jouw input. Ook het design van de Mazda CX-3 ademt deze eenheid. Wij noemen die eenheid Drive Together. Lees hier meer.

Interieur ontworpen rond de bestuurder

Mensgericht interieur

Onze designers ontwerpen volgens de KODO design filosofie, geïnspireerd op beweging. Daarom vind je in de Mazda CX-3 een interieur ontworpen rondom de bestuurder en een opvallend strak exterieur.

G-Vectoring Control

De Mazda CX-3 is voorzien van de technologie G-Vectoring Control die ervoor zorgt dat de CX-3 directer reageert op jouw input. Dat versterkt de eenheid tussen jou en de CX-3: je rijdt samen als één.

De Mazda CX-3

Award

De Mazda CX-3 heeft de Red Dot Design Award gewonnen, een prijs voor kwalitatief hoogwaardig design. De internationale jury kent deze fel begeerde prijs toe aan projecten die zich vanwege hun uitstekende design onderscheiden van vergelijkbare projecten.

Fotogalerij Ontdek de kleinste details vanuit elk perspectief

Reviews

Mazda CX-3 getest door Autoweek

De Mazda CX-3 werd door Autoweek gereviewd in een dubbeltest. Het interieur en de rijeigenschappen vielen in de smaak. Benieuwd wat de pers van de Mazda CX-3 vindt? Bekijk hier alle rijtesten.

  • Ontworpen rondom de bestuurder

   Ontworpen rondom de bestuurder

   Het interieur van de Mazda CX-3 is ontworpen rondom de bestuurder. Dat voel je direct als je plaatsneemt: alles is intuïtief te bedienen en zo in te stellen dat je de ideale zitpositie hebt. Daardoor zit je goed en gaat rijden vloeiend, zodat jij kunt genieten van de weg die voor je ligt. 

   Ontworpen rondom de bestuurder

  • Nieuwe technologie Mazda

   Nieuwe technologie

   De eenheid tussen auto en bestuurder is voor ons ontzettend belangrijk. Daarom hebben we G-Vectoring Control ontworpen: een technologie die ervoor zorgt dat de Mazda CX-3 precies doet wat jij verwacht. Het resultaat? De Mazda CX-3 haalt het beste uit jou als bestuurder en je komt minder vermoeid aan op je bestemming. 

   Nieuwe technologie

  • Betere informatie Mazda CX-3

   Altijd focus op de weg

   Op het Active Driving Display wordt de belangrijkste rijinformatie weergegeven direct in jouw zichtsveld. Dat en het kleurenscherm zorgen ervoor dat jij je focus op de weg niet hoeft te verliezen: je kunt je blijven focussen op het rijden.

   Altijd focus op de weg

  • Nieuwe kleuren Mazda

   Nieuwe kleuren

   De bijzondere laktechnologie Takumi-nuri zorgt ervoor dat het beste uit de lakkleur komt. Alsof de Mazda CX-3 met de hand beschilderd is. De kleur Machine Gray haalt het beste uit het KODO design naar boven en is nu ook beschikbaar op de Mazda CX-3. 

   Nieuwe kleuren

  Bekijk de ruimte achterin de Mazda CX-3

  • één
  • twee
  • drie
  • vier
  • vijf
  • zes

  Wat klanten zeggen

  Ja, ik wil een Mazda CX-3

  Zelf de Mazda CX-3 rijden? Je bent van harte welkom bij de Mazda dealer die je meer kan vertellen over de Mazda CX-3.

  Mazda CX-3 inruilwaarde: Actie geldig bij aanschaf van een Mazda CX-3 met registratie voor 30 juni 2018. Inruilaanbod niet geldig in combinatie met andere acties. Mazda CX-3 Dynamic en Mazda CX-3 GT Luxury zijn uitgesloten van het inruilaanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties .Prijswijzigingen voorbehouden. 

  Mazda CX-3 GT-Luxury: De Mazda CX-3 GT-Luxury is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar en select aantal kleuren, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Mazda CX-3 GT-Luxury aanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

  Mazda CX-3 vanaf € 23.990,-. Gemiddeld verbruik Mazda CX-3 van 4,0 tot 6,4 liter per 100 km / van 25,0 tot 15,6 km per liter / CO2-uitstoot van 105 tot 150 g/km. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties. Actie geldig bij aanschaf van een Mazda CX-3 uit voorraad met registratie voor 30 juni 2018. Inruilaanbod enkel geldig bij particuliere aanschaf. Het automaat aanbod is alleen geldig i.c.m. SKYACTIV-G 120 motorisering, vanaf TS-uitvoering. Mazda CX-3 GT Luxury en DYNAMIC is niet mogelijk in combinatie met het automaataanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties .Prijswijzigingen voorbehouden. 

   

  De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


  Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer (€ 40,- incl. BTW) en de kentekenkosten (50,20 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


  De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.


  Netto bijtelling per maand op basis van 40,85% belastingtarief