Mazda CX-3

We worden er stil van

 

De Mazda CX-3 heeft onlangs een subtiele update gehad. Of liever, upgrade. In lijn met het Japanse KODO design zijn zowel het exterieur als het interieur op talloze punten vakkundig aangescherpt, waardoor hij nog mooier oogt.

 

Maar het grootste verschil is met het blote oog niet te zien. Want bij het creëren van deze CX-3 hebben we fors meer isolatie gebruikt, waardoor hij aanzienlijk stiller is. Ook is de middenarmsteun voor de bestuurder nu standaard. Daardoor voel je je tijdens het rijden nog meer één met de auto.

Stel jouw Mazda CX-3 samen

Welke kleur kies jij, en in welk interieur voel jij je thuis? Ontdek nu wat de Mazda CX-3 te bieden heeft en stel jouw ultieme CX-3 samen.

Mazda CX-5 exterieur
Mazda CX-3 aanbieding

Sport Selected

Ontdek nu de Mazda CX-3 Sport Selected. Gebaseerd op de TS uitvoering biedt deze een extra sportieve uitstraling met onder andere 18-inch velgen, een haaienvinantenne en privacy glass. Daardoor profiteer je van € 2.995,- voordeel.

Kenmerken van de Mazda CX-3 2018

DESIGN

Met een vernieuwde grille, nieuwe stijlvolle velgen en nu ook verkrijgbaar met de bijzondere lak Soul Red Crystal is de Mazda CX-3 een auto waar je naar blijft omkijken.

  • Soul Red Crystal: ontwikkeld volgens takuminuri techniek
  • 16 en 18-inch lichtmetalen velgen
  • Vernieuwde Grille
  • Adaptieve LED-verlichting
  • Chromen details
  • Privacy glass
Uitrusting afhankelijk van uitvoering
Mazda CX-3
Mazda CX-3 2018

DESIGN

Zo mooi, we worden er zelf stil van

Mazda CX-3 2018

PRESTATIES

Krachtige en zuinige motoren

Mazda CX-3 2018

VERBONDEN

Verbonden met de buitenwereld, zonder je focus te verliezen

Mazda CX3 2018

VEILIGHEID

Van a naar b een veiligere rit

Fotogalerij Bekijk de auto vanuit elke hoek.

Ja, ik wil een Mazda CX-3

Zelf de Mazda CX-3 2018 rijden? Je bent van harte welkom bij de Mazda dealer die je meer kan vertellen over de Mazda CX-3.

Mazda CX-3 2018 vanaf € 24.490,-. Gemiddeld verbruik Mazda CX-3 2018: 4,4 tot 7,0 liter per 100 km / 22,7 tot 14,3 km per liter / CO2-uitstoot 114 tot 160 g/km. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties.Inruilaanbod enkel geldig bij particuliere aanschaf en niet geldig in combinatie met andere acties. Mazda CX-3 Sport Selected is uitgesloten van het inruilaanbod. Mazda CX-3 Sport Selected is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Mazda CX-3 Sport Selected aanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

Voertuigen zijn gehomologeerd volgens de nieuwe typegoedkeuringsprocedure WLTP (Verordening (EU) 2017/1151; Verordening (EG) 715/2007). Om vergelijkbaarheid te bieden, zijn de waarden omgerekend door middel van de CO2MPAS-tool naar NEDC - waarden, zoals bepaald in Uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153.

 

De Mazda CX-3 Sport Selected is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Mazda CX-3 Sport Selected aanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.