mazda cx-5 2015, mazda cx-5, mazda cx-5 zijkant, mazda cx-5 grille, mazda cx-5 rood

Creëer je eigen stijl

De Mazda CX-5 ontworpen met het KODO design in gedachten. Daarom is het aanzicht van de Mazda CX-5 herkenbaar en uiterst elegant. Om dit uiterlijk te complimenteren, bieden wij verschillende dealeropties aan, zoals speciaal voor de Mazda CX-5 ontworpen lichtmetalen velgen.

 

Op zoek naar meer praktische oplossingen? Dakdragers, een trekhaak en diverse opbergoplossingen behoren ook tot de mogelijkheden. Maak je Mazda CX-5 zo persoonlijk mogelijk. Laat je inspireren door de verschillende opties en bekijk hier alle opties.

Nu vanaf €30.940

Mazda CX-5 vanaf € 30.940,-. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 van 4,6 tot 7,2 liter per 100 km / van 21,7 tot 13,8 km per liter / CO2-uitstoot van 119 tot 165 g/km.

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer. Deze bedraagt € 42,50 incl. BTW) en de kentekenkosten (kentekenaanvraag á € 39,- BTW-vrij en tenaamstelling á € 9,98 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.