Mazda CX-5 leaseauto

KEUZE MET KARAKTER

Past naadloos in je zakelijke en privé-leven

Een keuze die recht doet aan alle eisen die worden gesteld aan een auto van de zaak, maar ook je bloed sneller doet stromen. Dat is de Mazda CX-5, zeker in de altijd complete SKYLEASE uitvoeringen. Met een lage cataloguswaarde (en dus bijtelling voor jou) en alle kenmerken die je verwacht als veeleisende bestuurder.

Mazda zakelijke CX-5

SKYLEASE

Vanaf € 240,- bijtelling per maand

SKYLEASE

De SKYLEASE en SKYLEASE+ uitvoeringen zijn standaard voorzien van de meest gekozen uitrusting, denk aan: lichtmetalen velgen, geïntegreerd navigatiesysteem, climate control en een breed pakket veiligheidssystemen.

SKYLEASE GT

Vanaf € 270,- bijtelling per maand

SKYLEASE GT

De meest luxe en complete zakelijke uitvoering met onder andere Smart Keyless Entry, Bose Premium-audiosysteem en lederen interieur. Voor ultiem comfort zijn de voorstoelen elektrisch te verstellen met geheugenfunctie voor de bestuurder.

Interieur CX-5 lease
CX-5 SUV

Introductieaanbod nieuwe CX-5

De nieuwe Mazda CX-5 is vanaf nu verkrijgbaar met een scherp introductieaanbod: voor een meerprijs van slechts € 1.000,- rijd je een SKYACTIV-G 165 benzine-uitvoering met SKYACTIV-D automaat.

Autoblog - Lease maar

‘’Ze zien er stoer uit en de hoge instap is niet alleen makkelijk voor de oudere mensen, maar het is nu eenmaal makkelijker in- en uitstappen en om babystoeltjes vast te zetten’’ schrijft Autoblog. De Mazda CX-5 sluit zowel aan op je zakelijke en privéleven en is daarom de perfecte lease auto.

Auto van de zaak CX-5
Auto van de zaak CX-5

Lease bij Mazda

Voor ondernemers bieden wij interessante zakelijke mogelijkheden voor financiering met een perfecte balans tussen wat goed is voor jouw onderneming en optimaal rijplezier voor jou.
De nieuwe Mazda CX-5 is al te rijden voor € 529,- met Mazda Operational Lease en de complete SKYLEASE uitvoering al vanaf € 539,-.

Jijzelf in elk detail

Maak je Mazda CX-5 helemaal persoonlijk met de dealeropties van Mazda. Een ruime selectie accessoires van trekhaak tot fietsendrager en van vloermat tot dorpelbeschermer. Zo sluit jouw Mazda CX-5 in elk detail aan op jouw leven.

CX-5 dakrails

Mazda CX-5 vanaf € 31.490,-. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 van 5,9 tot 8,0 liter per 100 km / van 16,9 tot 12,5 km per liter / CO2-uitstoot van 132 tot 155 g/km.

 

Genoemd leasetarief is excl. btw, vervangend vervoer en brandstof en is gebaseerd op een Full Operational Lease met een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 20.000 km per jaar. Mazda Operational Lease is een product van ALPHERA Financial Services. Stand 04.08.2016. S.E. 

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen e n poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer. Deze bedraagt € 42,50 incl. BTW) en de kentekenkosten (kentekenaanvraag á € 39,- BTW-vrij en tenaamstelling á € 9,98 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.