Niet te lang bij stilstaan

 

Bij de nieuwe Mazda MX-5 hoef je niet te lang stil te staan. Niet voor niets is de MX-5 ontworpen om zijn rijplezier. Daarnaast is de MX-5 een lust voor het oog dankzij het KODO design. Stap in, voel de wind door je haren en geniet van elke rit die je maakt. 

Onder andere dankzij de SKYACTIV Technology en de ‘grammenstrategie’, die de MX-5 tot een lichtgewicht maakt, biedt de MX-5 de ultieme rijervaring. Wij noemen dat Jinba Ittai: ruiter en paard zijn één. Dit gevoel wordt versterkt door het intuïtief bedienbare MZD Connect en de i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen. Ervaar het rijplezier waar de MX-5 voor gemaakt is. 

"De Mazda MX-5 is simpelweg briljant"

- Topgear

Stop met dromen

De Mazda MX-5 is nu tijdelijk verkrijgbaar vanaf € 449,- per maand met Mazda Private Lease. Zo komen jouw dromen wel heel dichtbij! Ga voor all-in rijplezier en stap vandaag nog in de auto van je dromen met Mazda Private Lease.

CX-3 Actie

Video's van de Mazda MX-5

Druk op start en stap in de Mazda MX-5

Mazda Must Drive: Mazda MX-5

Onderscheidingen

Vlak na zijn introductie is de Mazda MX-5 in Japan uitgeroepen tot Car of the Year 2015-2016! Hij wordt geprezen om zijn gewichtsverdeling en prestaties.

 

In januari 2016 kon de iconische roadster zijn groeiende prijzenkast aanvullen met de What Car? Car of the Year 2016.

In 2016 werd de Mazda MX-5 in New York gekozen tot World Car of the Year én World Car Design of the Year. Het is de eerste keer dat één model beide award in de wacht heeft gesleept. 

 

Daarnaast is het oogstrelende KODO-design van de nieuwe Mazda MX-5 is bekroond met de “Red Dot: Best of the Best” award. Deze prijs is enkel en alleen weggelegd voor de 1,6% beste deelnemers aan de Red Dot Awards en wordt uitgereikt voor baanbrekend design.

Ontdek wat de Mazda MX-5 bijzonder maakt

Kleuren

Fotogalerij

Mazda MX-5 nieuws

Topgear: De nieuwe Mazda MX-5 is simpelweg briljant

"De MX-5 is simpelweg briljant. Het geluid, het gevoel, de besturing, alles is goed. Mazda heeft het voor elkaar gekregen." - Richard Hammond, Topgear Lees meer rijtesten.

Autovisie: de nieuwe Mazda MX-5 gaat terug naar de basis

De nieuwe Mazda MX-5 gaat terug naar de basis, naar het stuurplezier. De Mazda MX-5 is kortom een auto om mee te rijden. - Autovisie Lees meer rijtesten.

Ja, ik wil een Mazda MX-5

 

Een Mazda MX-5, daar moet je niet te lang bij stilstaan. Grijp de kans om het ultieme rijplezier dagelijks te beleven. Informeer ernaar bij je dealer of ontvang direct een inruildeal. 

Niet te lang bij stilstaan

Niet te lang bij stilstaan

Verliefd geworden op de Mazda MX-5? Ervaar hem bij de dealer.

Mazda MX-5 vanaf € 31.880,-. Gemiddeld verbruik Mazda MX-5: van 6,0 tot 6,6 liter per 100 km/ van 16,7 tot 15,2 km per liter/ CO2-uitstoot van 139 tot 154 g/km. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken.

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer. Deze bedraagt € 42,50 incl. BTW) en de kentekenkosten (kentekenaanvraag á € 39,- BTWvrij en tenaamstelling á € 9,98 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.