MX-5 SAKURA

MAZDA MX-5 SAKURA

Verkrijgbaar vanaf € 36.590,-

Vernoemd naar de Japanse kersenboom met zijn intens gekleurde bloesem is de Mazda MX-5 Sakura met zijn dieprode kap niet zomaar een MX-5. In Japan staat de Sakura, door de korte maar hevige bloei, symbool voor (genieten van) het leven, dat immers ook mooi maar kort is. Een vergelijking die prima opgaat voor de MX-5, een auto voor levensgenieters.

 

De Mazda MX-5 Sakura is een unieke, gelimiteerde uitvoering van de Mazda MX-5, van slechts 25 stuks. Met zijn dieprode kap, tan lederen interieur en beperkte oplage is hij gemaakt om op te vallen. Ontdek nu zelf deze bijzondere uitvoering. Alle details over de Mazda MX-5 Sakura vind je in deze leaflet. 

Dieprood

De Sakura staat bekend om zijn prachtige felroze tot dieprood gekleurde bloesem en de eveneens donkerrode herfstbladeren. Met zijn dieprode kap hint de Mazda MX-5 SAKURA naar de herfsttooi van deze bijzondere boom.

Hoogwaardige details

Stap in en ervaar het luxe interieur van de Mazda MX-5 Sakura. De nappa lederen bekleding heeft een 'Tan' kleur die direct opvalt. Deze was nog niet eerder verkrijgbaar in Nederland. Dankzij de fraaie stiksels wordt het vakmanschap waarmee de Mazda MX-5 Sakura ontworpen is extra benadrukt.

Geluid als in een concertzaal

Met maar liefst negen Bose®-luidsprekers ervaar je altijd het geluid als in een concertzaal. De speakers zijn optimaal geplaatst zodat je muziek kunt luisteren zoals deze bedoeld is. Speakers in de hoofdsteunen zorgen ervoor dat je die ervaring ook kunt beleven met het dak open.

Bright Dark

De Mazda MX-5 Sakura is helemaal af met 16-inch velgen, die een dynamische noot toevoegen aan het opvallende uiterlijk van de Sakura. De kleur Bright Dark is elegant én sportief.

Drie kleuren

De Mazda MX-5 Sakura is verkrijgbaar in drie exterieurkleuren die perfect combineren met het dieprode dak: Snowflake White Pearl, Machine Gray en Jet Black.

Meer weten?

Ben je geïnspireerd geraakt door de Mazda MX-5 Sakura?

Vraag een offerte aan of vind een Mazda dealer bij jou in de buurt voor meer informatie.

Mazda MX-5 vanaf € 31.990,-. Gemiddeld verbruik Mazda MX-5: van 6,0 tot 6,6 liter per 100 km/ van 16,7 tot 15,2 km per liter/ CO2-uitstoot van 139 tot 154 g/km. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken.

 

Actie geldig bij particuliere aanschaf van een Mazda MX-5 met registratie voor 31 maart 2018. Inruilaanbod niet geldig in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. 

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer (€ 40,- incl. BTW) en de kentekenkosten (50,20 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.