MX-5 Chairo

MAZDA MX-5 CHAIRO

Verkrijgbaar vanaf € 36.590,-

'Chairo' is Japans voor een bruintint en is een verwijzing naar de vaak donkere houtkleur van traditioneel Japanse tempels. Ervaar in de Mazda MX-5 Chairo de rustgevende uitwerking die deze tempels al jarenlang op hun bezoekers hebben. 

 

De Mazda MX-5 Chairo is een unieke, gelimiteerde uitvoering van de Mazda MX-5. Met zijn bruine kap, tan lederen interieur en beperkte oplage is hij gemaakt om op te vallen. Ontdek nu zelf deze bijzondere uitvoering. Alle details over de Mazda MX-5 Chairo vind je in deze leaflet. 

Bijzonder bruin

Het donkerbruin van de kap vind je in Japan ook vaak in traditionele tempels. Daarnaast is de Mazda MX-5 Chairo voorzien van een 'Tan' lederen interieur. Deze prachtige combinatie zorgt voor een gevoel van éénheid met de auto én een gevoel van rust.

Hoogwaardige details

Stap in en ervaar het luxe interieur van de Mazda MX-5 Chairo. Standaard ben je namelijk voorzien van een interieur met hoogwaardige afwerking, entertainmentsysteem met touchscreen en stoelverwarming voor extra comfort.

Geluid als in een concertzaal

Met maar liefst negen Bose®-luidsprekers ervaar je altijd het geluid als in een concertzaal. De speakers zijn optimaal geplaatst zodat je muziek kunt luisteren zoals deze bedoeld is. Speakers in de hoofdsteunen zorgen ervoor dat je die ervaring ook kunt beleven met het dak open.

Krachtigere 2.0 liter SKYACTIV-motor

Wil je extra kracht? Dan ga je voor de 2.0 liter SKYACTIV-G: met een hoger maximum toerental én 184 pk. Door aanpassingen aan de motor ervaar je een verfijndere acceleratie en betere motorrespons voel je je nog meer één met de MX-5.

Bright Dark

De Mazda MX-5 Chairo is helemaal af met 16-inch velgen, die een dynamische noot toevoegen aan het opvallende uiterlijk van de Chairo. De kleur Bright Dark is elegant én sportief.

Verkrijgbaar in vijf tinten

De Mazda MX-5 Chairo is verkrijgbaar in vijf exterieurkleuren. Deze kleuren complimenteren stuk voor stuk het bruine dak van de Chairo: Arctic White Solid, Snowflake White Pearl, Ceramic Metallic, Machine Gray en Jet Black Mica.

Meer weten?

Ben je geïnspireerd geraakt door de Mazda MX-5 Chairo?

Vraag een offerte aan of vind een Mazda dealer bij jou in de buurt voor meer informatie.

Mazda MX-5 2019 vanaf € 32.990,-. Gemiddeld verbruik Mazda MX-5 2019: van 6,3 tot 6,9 liter per 100 km/ van 15,9 tot 14,5 km per liter/ CO2-uitstoot van 143 tot 157 g/km. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties. 

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer (€ 40,- incl. BTW) en de kentekenkosten (50,20 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.