Mazda2 IPM

Een klasse apart

 

De Mazda2 is binnen zijn klasse de meest verfijnde en complete auto. Dankzij de rijke standaard uitrusting, krachtige motor en stijlvolle interieur ervaar je de luxe die je verwacht in een klasse hoger. 

 

Omdat wij de eenheid tussen auto en bestuurder belangrijk vinden, is de Mazda2 voorzien van de technologie G-Vectoring Control. Die zorgt voor een directere respons en verbondenheid die rijden leuk maakt. 

Nu € 2.695,- Dynamic+ voordeel

De Mazda2 Dynamic+ is uitgerust met o.a. navigatie, 16-inch lichtmetalen velgen en cruise control. Profiteer nu van € 2.695,- Dynamic+ voordeel en rijd de Mazda2 Dynamic+ vanaf € 17.990,-, of € 279,- per maand met Mazda Private Lease.*

Gun jezelf het beste

Soepele, zwart lederen bekleding voor het beste comfort én design. Afwerking met donkerbruin leder en voorzien van achteruitrijcamera, navigatie en head-up display. Gun jezelf het beste: kies voor de Mazda2 GT-Luxury. Verkrijgbaar vanaf € 22.190.

Luxe die je verwacht in een klasse hoger

Op zoek naar de ideale keuze voor zakelijk en privé? Dan is de Mazda2 een perfecte optie als één van de meest verfijnde en complete auto’s in zijn klasse. Zijn rijke uitrustig, krachtige motor en stijlvolle interieur brengt de luxe die je eigenlijk verwacht in een klasse hoger. 

Alles voor zakelijke en privérijders

Wil jij een combinatie van comfort en rijplezier? Kies voor de rijk uitgeruste Skylease-uitvoeringen met alles voor de zakelijke en privérijder, bijtelling vanaf € 132,- per maand en Operational Lease vanaf € 239,- per maand!

Video's van de Mazda2

Druk op start en stap in de Mazda2

Bekijk de ervaring van Emiel over de Mazda2

Awards Erkenning voor prestaties en innovatief design

Ontdek de Mazda2

DESIGN

Dankzij het opvallende KODO design van de Mazda2, begint het rijplezier al als je hem ziet. Ontworpen met beweging als inspiratie heeft de Mazda2 een strakke belijning die hem extra dynamiek meegeeft.

 • Haaienvinantenne
 • Vernieuwd ergonomisch stuurwiel
 • Verfijnd en hoogwaardig afgewerkt interieur
 • Active Driving Display in kleur
 • Nieuwe kleur: Machine Gray

DESIGN

De designfilosofie van Mazda: KODO design

PRESTATIES

Rijprestaties gecombineerd met efficiëntie dankzij SKYACTIV Technology

VERBONDEN

Blijf intuïtief verbonden met de buitenwereld via MZD Connect

PRO-ACTIEVE VEILIGHEID

Bekijk hoe i-ACTIVSENSE je helpt veiliger van A naar B te komen

Kies je kleur en stel je eigen Mazda2 samen

Fotogalerij Ontdek de kleinste details vanuit elk perspectief

Winst in triotest Autoweek

"De 2 rijdt volwassen, biedt voldoende ruimte, zit erg goed in elkaar en is nog goed geprijsd ook". Concludeert Autoweek in de triotest waar de Mazda2 al winnaar uitkomt.

  • Mazda2 interieur

   Interieur ontworpen rondom jou

   De Mazda2 is zeer compleet uitgerust en daarbij ook rondom jou ontworpen. Alle bedieningselementen zijn zo geplaatst dat je optimaal zit en eenheid voelt met de Mazda2. 

   Interieur ontworpen rondom jou

  • Hoogwaardige metallic kleuren

   Kleur zoals je nog nooit hebt gezien

   TAKUMI-NURI is de unieke laktechnologie van Mazda, die zorgt voor een handbeschilderd effect. Door het toepassen van verschillende lagen wordt het licht goed opgevangen en weerkaatst: dat zorgt voor een opvallend effect. Zo ook bij de kleur Machine Gray, nu voor het eerst beschikbaar op de Mazda2.

   Kleur zoals je nog nooit hebt gezien

  • Betere informatie

   Betere informatie

   Het head-up display in de Mazda2 is duidelijk af te lezen zonder dat je afgeleid raakt van de weg. Want het liefst heb je natuurlijk het focus op het rijplezier dat je beleeft in de Mazda2. Nu is dit active driving display ook beschikbaar met kleurenscherm waardoor je de informatie nog duidelijker kunt aflezen. 

   Betere informatie

  • Hoogwaardige afwerking

   Hoogwaardige afwerking

   In de Mazda2 is verschillende bekleding beschikbaar, stuk voor stuk hoogwaardig afgewerkt. Met oog voor detail zijn de stiksels, het leder en de kleuren van de bekleding op elkaar afgestemd. Het ziet er niet alleen prachtig uit, het zit ook uiterst comfortabel. Ook tijdens lange ritten.

   Hoogwaardige afwerking

  Wat klanten zeggen

  Ja, ik wil een Mazda2

   

  Ben je onder de indruk van het krachtige design en hoogwaardige interieur van de Mazda2? Bezoek dan de dealer voor een proefrit of maak direct een inruildeal.

  Mazda2 vanaf € 16.590,-. Gemiddeld verbruik Mazda2 van 3,4 tot 4,9  liter per 100 km / van 29,4 tot 20,4 km per liter / CO2-uitstoot van 89 tot 115 g/km

   

  De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


  Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer (€ 40,- incl. BTW) en de kentekenkosten (50,20 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


  De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.

  Mazda2 Dynamic+: De Mazda2 Dynamic+ is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.

   

  Mazda2 GT-Luxury: De Mazda2 GT-Luxury is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. 

   

  * Mazda Private Lease aanbod: Mazda Private Lease aanbod wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door  Mazda Leasing en is geldig zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); premie ongevallen inzittenden verzekering; premie rechtsbijstand verzekering; kosten van pechhulp in binnen- en buitenland; kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak.  Meerprijs kilometers maximaal € 0,1459 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0397, vraag de dealer naar het tarief voor jouw aanbieding.  Tarieven zijn gebaseerd op 6 schadevrije jaren.  De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. 

   

  *Mazda Operational Leaseprijs

  Operational leaseprijs: genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar excl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); kosten van pechhulp in binnen- en buitenland. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak. De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.