Mazda2 IPM

Past naadloos in je zakelijke en privé-leven

In zijn klasse is de Mazda2 de meest complete auto, met een luxe interieur en een unieke kijk op rijplezier. Dit karakter vind je terug in de SKYLEASE uitvoeringen, die speciaal op de wensen van jou als zakelijk rijder aansluiten. Ervaar nu de Mazda2 als leaseauto.

Mazda2 leaseauto

SKYLEASE+

Deze zakelijke uitvoering is voorzien van 16-inch lichtmetalen velgen, navigatie, DAB+ radio en Privacy Glass. Daarnaast ben je voorzien van alle comfort met stoelverwarming vóór en automatische airconditioning.

Vanaf € 132,- bijtelling per maand

SKYLEASE GT

Kies je voor deze zakelijke topuitvoering dan ben je voorzien van alle luxe en comfort, waaronder: LED-verlichting, pure white lederen interieur, head-up display en Smart Keyless entry. Stap nu in.

Vanaf € 149,- bijtelling per maand

interieur Mazda2 lease
Mazda2 Dynamic

Dynamic+

De Mazda2 Dynamic+ is volledig uitgerust en scherp geprijsd en daardoor ook heel aantrekkelijk voor de zakelijk rijder. Deze rijke uitvoering heeft onder andere: navigatie, lichtmetalen velgen en cruise control.

Vanaf € 129,- netto bijtelling per maand

Lease bij Mazda

Ontdek onze zakelijke mogelijkheden voor financiering die bij jou en jouw onderneming past. Vraag je Mazda dealer naar de mogelijkheden.

Mazda2
Mazda2 armsteun

Jij kiest

Met de rijke keuze uit dealeropties van Mazda, laat je jouw Mazda2 direct aansluiten op jouw leven. Zo kies je voor de lange ritten voor extra comfort met een middenarmsteun. En houd je 'm netjes met een vloermattenset of bagagebak voor in je kofferbak.

Ja, ik wil een Mazda2

 

Zelf de Mazda2 als leaseauto rijden? Je bent van harte welkom bij de Mazda dealer die je meer kan vertellen over de zakelijke mogelijkheden van de Mazda2.

Mazda2 vanaf € 16.590,-. Gemiddeld verbruik Mazda2 van 3,4 tot 4,9  liter per 100 km / van 29,4 tot 20,4 km per liter / CO2-uitstoot van 89 tot 115 g/km

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer (€ 40,- incl. BTW) en de kentekenkosten (50,20 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.