Scherp als jijzelf

 

Een perfecte balans tussen design, prestaties en efficiëntie: dat is de Mazda3. Ontworpen met rijplezier op de eerste plaats is de Mazda3 scherp als jijzelf.

 

Over de rijbeleving is nagedacht tot in de details. Zo zorgt G-Vectoring Control voor een rijbeleving die je alleen in een Mazda kunt ervaren en is het interieur van de Mazda3 om jou heen ontworpen.

"Een hele fijne auto"

- Autoweek

De nieuwe Mazda3: een en al schoonheid

Op 28 november wordt de nieuwe Mazda3 onthuld op Los Angeles Auto Show. Wil jij als eerste meer informatie over de nieuwe Mazda3? Schrijf je dan in. 

Lease vol rijplezier

Als je veel op de weg zit dan wil je daar natuurlijk wel een beetje van genieten. Kies voor een rijke uitrusting vol rijplezier met de Mazda3. Het interieur is volledig ontworpen rondom de bestuurder om jou compleet een te laten voelen met je auto. Met zijn perfecte balans tussen design en prestaties maak je overal een goede indruk.

Mazda3 lease

Keuze met karakter

Wil je alles wat je als leaserijder nodig hebt? Kies voor de rijk uitgeruste Skylease-uitvoeringen, tegen een bijzonder lage bijtelling (vanaf
€186,- per maand)
, en een scherp Operational Leasetarief (vanaf € 365,- per maand)

Druk op start en stap in de Mazda3

De Mazda3 voor het eerst in Nederland

Kenmerken

PRO-ACTIEVE VEILIGHEID

Onze pro-actieve veiligheidssystemen heten i-ACTIVSENSE en werken samen om de rit voor jou veiliger te maken. De Mazda3 is verkrijgbaar met:

 • Verkeersborddetectie
 • Smart City Brake Support
 • Voetgangersdetectie
 • Achteruitrijcamera
 • Lane-keep Assist (rijbaanassistent)
 • Mazda Radar Cruise Control (adaptieve cruise control)
 • Blind Spot Monitoring (dodehoeksdetectie)
 • Rear cross traffic alert
placeholder960x470
placeholder166x82

PRO-ACTIEVE VEILIGHEID

Bekijk hoe i-ACTIVSENSE je helpt veiliger van a naar b te komen

DESIGN

Ontdek waarom KODO–design de Mazda3 een karakteristiek uiterlijk geeft

placeholder166x82

PRESTATIES

SKYACTIV-Technology combineert rijprestaties met zuinigheid.

placeholder166x82

VERBONDEN

Blijf verbonden dankzij MZD Connect

Kleuren Bekijk het kleurenassortiment vanuit iedere hoek

Eenheid tussen jou en de Mazda3

Bij Mazda focussen we ons op de eenheid tussen auto en bestuurder. Stap je in de Mazda3, dan voel je direct wat dat betekent. Voordelen zoals G-Vectoring Control, het om de bestuurder gevormde interieur en expressief KODO design zorgen voor verbinding tussen jou en de Mazda3. Lees hier meer over de eenheid die je alleen in een Mazda kunt ervaren.

G-Vectoring Control

De Mazda3 heeft de unieke technologie G-Vectoring Control. Dat ervoor zorgt dat de input die jij geeft directer terugkomt in het gedrag van de auto. Zodat jij de eenheid voelt die rijden pas echt leuk maakt.

Ontworpen rondom de bestuurder

Bedieningselementen zoals het stuurwiel, gaspedaal en de HMI Commander zijn in de Mazda3 om de bestuurder heen gepositioneerd. Zo vind je intuïtief waar je naar op zoek bent en ervaar je eenheid met de auto.

FotogalerijOntdek de kleinste details vanuit ieder perspectief

Reviews

"Een echte rijdersauto"

Kan goed nog beter, vroeg Autoweek zich af. Ze namen de proef op de som met de Mazda3. "Hij stuurt net weer een tandje fijner dan voorheen" zeggen ze over het rijgedrag. De conclusie? "Wat goed is heeft Mazda beter weten te maken".

  • Nieuwe technologie

   Nieuwe technologie

   Meer comfort, effectiever sturen en veiliger onderweg. G-Vectoring Control is een unieke technologie die zorgt voor beter controle op de weg. Zonder dat je daarbij inlevert op rijplezier. Een technologie die alleen verkrijgbaar is in Mazda's.

   Nieuwe technologie

  • Betere informatie

   Betere informatie

   Nieuw in de Mazda3 is dat belangrijke informatie nu in kleur wordt weergegeven op het head-up display (Active Driving Display). En deze informatie is uitgebreid. Zo beschikt de Mazda3 over verkeersborddetectie en voetgangersdetectie. Zo blijf je op de hoogte van alle relevante informatie én ben je veiliger onderweg.

   Betere informatie

  • Vernieuwd design

   Vernieuwd design

   Het design van de Mazda3 heeft een update gekregen. Zo zijn de LED-koplampen nieuw en is de grille aangepast voor een dynamisch uiterlijk. Het stuurwiel is aangepast voor nog beter controle en ergonomie.

   Bovendien is de Mazda3 verkrijgbaar in de nieuwe premium kleur Machine Gray.

   Vernieuwd design

  Wat klanten zeggen

  Ja, ik wil een Mazda3

  Zelf de Mazda3 rijden? Je bent van harte welkom bij de Mazda dealer die je meer kan vertellen over de zakelijke mogelijkheden van de Mazda3.

  Gemiddeld verbruik Mazda3: van 3,9 tot 5,8 liter per 100 km / van 25,6 tot 17,2 km per liter / CO2-uitstoot van 104 tot 135 g/km. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties. Actie geldig bij aanschaf van een Mazda3 uit voorraad met registratie voor 31 december 2018. Inruilaanbod enkel geldig bij particuliere aanschaf en niet geldig in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.


  De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.


  Netto bijtelling per maand op basis van 40,85% belastingtarief

  Operational leaseprijs: genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar excl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); kosten van pechhulp in binnen- en buitenland. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak. De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.