Mazda6

Aangenaam anders

 

De Mazda6 combineert stijlvol design, geavanceerde veiligheidssystemen en rijplezier met een oog voor elk detail. Het interieur is met een hoogwaardige afwerking ontworpen rondom de bestuurder. Dat merk je direct als je plaatsneemt achter het stuur.

 

Ook onderweg is op elk detail gelet. G-Vectoring Control zorgt voor een rijbeleving die je alleen in een Mazda kunt ervaren. En de pro-actieve i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen zijn verder ontwikkeld, om jouw rit veiliger te maken. 

Uitgeschakeld?

Rijden in een rijk uitgeruste Mazda6 met automaat? Stap nu in de Mazda6 SKYLEASE Drive. Je profiteert dan van € 4.727,- voordeel en geniet van een rijke uitrusting met onder andere: DAB+ radio, multimediasysteem en WiFi router.

Mazda6

Niet alleen zakelijk maar ook privé

Niet alleen zakelijk maar ook privé wil je dat elk detail klopt. Rijprestaties, efficientie, comfort en veiligheid? Check!  De vloeiende lijnen van het Kodo-design geven de Mazda6 daarnaast een unieke uitstraling waarmee je bij elk bedrijf en thuis voor de dag kunt komen. 

Mazda6 lease

Zakelijk uitstralen, privé genieten

Kies voor de rijk uitgeruste Skylease-uitvoeringen met alles voor de zakelijke rijder die ook in het weekend goed wil zitten, tegen een bijzonder lage bijtelling (vanaf € 245,- per maand)

Druk op start en stap in de Mazda6

 • Kenmerken

  DESIGN

  Net als alle modellen van Mazda is de Mazda6 ontworpen volgens KODO-design. Vloeiende lijnen en geven de Mazda6 een unieke uitstraling en creeëren het gevoel van beweging.

  • Premium metallic kleuren: Soul Red en Machine Grey
  • Stuurwiel heeft nieuw ontwerp
  • Adaptieve LED-verlichting
  • 19-inch aluminium velgen
  • Privacy glass
  • Elektische buitenspiegels
  “placeholder960x470”
  “placeholder166x82”

  DESIGN

  Ontdek waarom KODO – design de Mazda6 een karakteristiek uiterlijk geeft

  “placeholder166x82”

  PRESTATIES

  SKYACTIV Technology combineert rijprestaties met zuinigheid.

  “placeholder166x82”

  VERBONDEN

  Blijf verbonden dankzij MZD Connect

  “placeholder166x82”

  PRO-ACTIEVE VEILIGHEID

  Bekijk hoe i-ACTIVSENSE je helpt veiliger van a naar b te komen

  Kleuren Bekijk het kleurenbereik vanuit iedere hoek

  Eenheid tussen jou en de Mazda6

  Bij Mazda vinden we de eenheid tussen auto en bestuurder belangrijk. Daarom is het interieur ontworpen met de bestuurder als uitgangspunt en is de Mazda6 voorzien van de technologie G-Vectoring Control die zorgt voor meer controle. De eenheid tussen auto en bestuurder noemen we Drive Together.

  Mensgericht interieur in de Mazda6

  Mensgericht interieur

  In het interieur van de Mazda6 is aandacht voor elk detail. Omdat alle elementen, zoals het stuurwiel, gaspedaal en de HMI commander optimaal geplaatst zijn, vind jij altijd je weg in de Mazda6.

  Pro-actieve veiligheid

  Veilig onderweg zijn is belangrijk, als het maar niet afdoet aan het rijplezier dat je beleeft in de Mazda6. Daarom werken de I-ACTIVSENSE veiligheidssystemen in de Mazda6 samen om de rit van a naar b veiliger te maken terwijl, jij in controle blijft.

  De Mazda6 Sedan

  Fotogalerij

  Nieuw aan de Mazda6

   • G-Vectoring Control

    Nieuwe technologie

    Meer comfort, effectiever sturen en veiliger onderweg. G-Vectoring Control is een unieke technologie die zorgt voor beter controle op de weg. Zonder dat je daarbij inlevert op rijplezier. Een unieke technologie, die alleen verkrijgbaar is in Mazda's.

    Nieuwe technologie

   • Vernieuwd interieur

    Vernieuwd interieur

    Dat de Mazda6 ontworpen is rond de bestuurder merk je direct als je instapt. De materialen zijn van topkwaliteit voor het beste comfort en design. Dat merk je bijvoorbeeld aan de lederen stoelen, vernieuwde middenconsole en vernieuwde stuurwiel. 

    Vernieuwd interieur

   • Betere informatie

    Betere informatie

    Nieuw in de Mazda6 is dat belangrijke informatie nu in kleur wordt weergegeven op het head-up display (Active Driving Display). En deze informatie is uitgebreid. Zo beschikt de Mazda6 over verkeersborddetectie en voetgangersdetectie. Zo blijf je op de hoogte van alle relevante informatie én ben je veiliger onderweg.

    Betere informatie

   Onderscheidingen voor de Mazda6

   Wat klanten zeggen

   Ja, ik wil een Mazda6

   Zelf de Mazda6 rijden? Je bent van harte welkom bij de Mazda dealer die je meer kan vertellen over de Mazda6.

   Mazda6 SKYLEASE Drive: De Mazda6 Skylease Drive is verkrijgbaar vanaf € 37.890. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijzen excl.metallic/mica lak en eventuele opties. De Mazda6 Skylease Drive is in een gelimiteerde oplage van 100 stuks verkrijgbaar en is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige acties niet mogelijk i.c.m. het Mazda6 Skylease Drive aanbod. Prijswijzigingen voorbehouden. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. * 12 maanden data-abonnement (5GB/ dag in NL) in samenwerking met Tele2 Zakelijk. Abonnement eindigt automatisch na 12 maanden. Zie voor de voorwaarden Tele2 Zakelijk: www.tele2.nl/zakelijk/voorwaarden/.

   Mazda6 Sedan vanaf € 31.290,-. Gemiddeld verbruik Mazda6 Sedan: van 3,9 tot 6,3 liter per 100 km / van 25,6 tot 15,9 km per liter / CO2-uitstoot van 104 tot 148 g/km.

    

   De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


   Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer (€ 40,- incl. BTW) en de kentekenkosten (50,20 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


   De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.

    

   *Vanafprijs bijtelling is een indicatie van de bijtelling per maand bij een belastingsschijf van 40,85%, afhankelijk van motorisering.