Mazda6

De nieuwe Mazda6 Sportbreak

 

Met een uitermate verfijnd design en nieuw niveau van rijplezier is de nieuwe Mazda6 met recht het topmodel van Mazda. Dankzij de KODO designfilosofie is het ook een auto waar je naar omkijkt, elke keer opnieuw. Stap je in, dan merk je helemaal wat vakmanschap betekent. Een uiterst verfijnde afwerking is namelijk standaard. 

 

Uit het goede hout gesneden

 

Neem de sierpanelen in het dashboard. Die zijn gemaakt van authentiek Japans Sen-hout. Hetzelfde hout waarmee in Japan muziekinstrumenten en meubelen met de hand worden gemaakt.

 

Altijd uitgerust aankomen

 

Eenmaal onderweg ervaar je rijden zoals het bedoeld is. Dankzij aanpassingen aan het onderstel en verbeterde geluidsisolatie is elke kilometer voorzien van soepel rijgedrag en kracht wanneer je het nodig hebt. Ook aan de stoelen is gedacht. Die zijn namelijk ergonomisch ontworpen en zorgen voor ongekend comfort en optimale ondersteuning van je lichaam. Zo kom je altijd uitgerust aan.

 

Omdat veiligheid onderweg belangrijk is, is de nieuwe Mazda6 voorzien van de nieuwste i-ACTIVSENSE pro-actieve veiligheidssystemen. Tot slot ervaar je vanwege de SKYACTIV motoren kracht, zonder dat het afdoet aan je brandstofverbruik. Alle details maken dat de eenheid tussen jou en de nieuwe Mazda6 direct voelbaar is, vanaf het moment dat je plaatsneemt.

 

Laat je overtuigen door de pers, lees hier wat FemmeFrontaal, Autoweek, Autovisie en Top Gear vinden van de nieuwe Mazda6!

Nieuwe Mazda6

Standaard voorzien van al het essentiële

Omdat rijplezier, veiligheid en luxe voor ons belangrijk zijn, bevat de Mazda6 standaard al het essentiële wat je verwacht van ons en meer. De Mazda6 Essence is daarom standaard uitgerust met zaken als een head-up display, Radar Cruise Control en navigatie.

Standaard voorzien van al het essentiële

Omdat rijplezier, veiligheid en luxe voor ons belangrijk zijn, bevat de Mazda6 standaard al het essentiële wat je verwacht van ons en meer. De Mazda6 Essence is daarom standaard uitgerust met zaken als een head-up display, Radar Cruise Control, een breed palet aan veiligheidssystemen, navigatie en diverse comfortopties als stoelverwarming en stuurwielverwarming.

Maak je keuze

Ontdek alle uitvoeringen

De Mazda6 is standaard al zeer rijk uitgerust. Om de Mazda6 nóg meer te laten aansluiten op je persoonlijke voorkeuren, zijn er vier aantrekkelijke keuzes: Business Comfort Choice, Aesthetic Choice, Black Leather Choice en White Leather Choice. Laat je de keuze aan onze designers? Dan kies je voor de Mazda6 Signature.

Mazda6 Business Comfort Choice Mazda6 Business Comfort Choice

Mazda6 Business Comfort Choice

Speciaal voor de zakelijk rijder

De Mazda6 Business Comfort Choice is de zakelijke uitvoering bij uitstek. Voorzien van een zwart lederen interieur, elektrisch verstelbare voorstoelen met ventilatie en Bose® premium audosysteem is hij zowel voor zakelijk als privé de geschikte auto.

 

Stel samen

Mazda6 Aesthetic Choice Mazda6 Aesthetic Choice

Mazda6 Aesthetic Choice

Jouw persoonlijke keuze

De Mazda6 Aesthetic Choice geeft de nieuwe Mazda6 net dat beetje extra uitstraling, met onder andere 19-inch lichtmetalen velgen, Bose® geluid, Smart Keyless Entry en diverse veiligheidssystemen als Adaptieve LED-verlichting en 360 view monitor. Voor extra comfort kun je kiezen voor de White Leather Choice of de Black Leather Choice. Voorzien van een lederen interieur, elektrisch verstelbare en geventileerde voorstoelen, stoelverwarming achter en een schuif-/kanteldak* bieden deze extra comfort. * Niet op SKYACTIV-D 150

Stel samen

Mazda6 Signature Mazda6 Signature

Signature

Onze designers' keuze

Vraag Mazda-designers om een Mazda6 - die al zeer luxe is uitgevoerd - samen te stellen, en dan krijg je de signature. Een schitterde auto met onder meer luxe bekleding van donkerbruin nappaleder en prachtige interieuraccenten van Japans senhout. Het vakmanschap van de Mazda-designers zie je ook terug in de accenten van fraai suède. De Mazda6 signature is met recht een unieke verschijning.

Stel samen

Welke Mazda6 past bij jou?

Ben je er nog niet uit welke Mazda6 bij jou past? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Mazda6 Sportbreak of Sedan

Video's van de Mazda6

De complete start: de Mazda6 Essence

Onze designers' keuze: de Mazda6 Signature

Kenmerken van de Mazda6 Sportbreak

DESIGN

De nieuwe Mazda6 is ontworpen volgens de KODO design filosofie. Daarin is menselijke aanraking en vakmanschap belangrijk. En dat zie je eraan af, elke keer weer.

  • Soul Red Crystal: ontwikkeld volgens takuminuri techniek
  • 17 en 19-inch lichtmetalen velgen
  • Grilleafwerking in Bright Silver
  • Adaptieve LED-verlichting
  • Chromen details
  • Privacy glass
Uitrusting afhankelijk van uitvoering
“Nieuwe Mazda6 Sportbreak”
Nieuwe Mazda6

DESIGN

Puur vakmanschap

“nieuwe mazda6”

PRESTATIES

Kracht en rijplezier dankzij SKYACTIV Technology

nieuwe mazda6

VERBONDEN

Verbonden zonder focus te verliezen met MZD Connect

“nieuwe mazda6”

VEILIGHEID

Voor betrouwbare veiligheid en bescherming, waar je ook gaat

Kleuren Bekijk elke kleurstelling vanuit elke hoek.

Ontdek jouw nieuwe Mazda6

Ja, ik wil een Mazda6

Zelf de Mazda6 rijden? Je bent van harte welkom bij de Mazda dealer die je meer kan vertellen over de Mazda6.

Welke Mazda6 past bij jou?

Welke Mazda6 past bij jou?

Ben je er nog niet uit welke Mazda6 bij jou past? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Mazda6 Sedan vanaf € 36.990,-. Mazda6 Sportbreak vanaf € 38.490,-. Gemiddeld verbruik Mazda6 van 4,4 tot 6,8 liter per 100 km / van 22,7 tot 14,7 km per liter / CO2-uitstoot van 117 tot 156 g/km. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. 


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

Voertuigen zijn gehomologeerd volgens de nieuwe typegoedkeuringsprocedure WLTP (Verordening (EU) 2017/1151; Verordening (EG) 715/2007). Om vergelijkbaarheid te bieden, zijn de waarden omgerekend door middel van de CO2MPAS-tool naar NEDC - waarden, zoals bepaald in Uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153.