“mazda6 2017” mazda6 sportbreak “mazda6 sportbreak achterkant” mazda6 sportbreak skyactiv technology “mazda6 sportbreak rood”

Past naadloos in je zakelijke en privé-leven

De Mazda6 is ontworpen met oog voor elk detail. Bovendien sluiten de SKYLEASE uitvoeringen naadloos aan op zowel je privé als zakelijke leven. Zorgvuldig samengesteld zijn ze standaard voorzien van onder andere lichtmetalen velgen, climate control en navigatie. 

Mazda6 sportbreak zakelijk

SKYLEASE+

Vanaf € 250,- bijtelling per maand

SKYLEASE+

Dit instapmodel is voorzien van onder andere 17-inch lichtmetalen velgen en verschillende veiligheidssystemen waaronder dode hoeksdetectie en noodremsysteem. Ook tijdens de langere ritten zit je comfortabel dankzij de verstelbare lendensteun, lederen stuurwiel en de fijne rijeigenschappen.

SKYLEASE GT

Vanaf € 268,- per maand

SKYLEASE GT

Ga voor deze rijke uitrusting met onder andere Bose® premium audiosysteem, zwart lederen interieur met donkerbruine panelen en Smart Keyless entry.

Mazda leaseauto Mazda6

SKYLEASE Drive

Gelimiteerde uitvoering met standaard automaat
Vanaf € 282,- per maand bijtelling

SKYLEASE Drive

Dit model is tijdelijk verkrijgbaar en extra rijk uitgerust met onder andere standaard een automaat, DAB+ radio, multimedia- en navigatiesysteem en WiFi router. Je profiteert nu van € 4.727,- voordeel.

Leasen bij Mazda

Ontdek onze zakelijke mogelijkheden voor financiering die bij jou en jouw onderneming past. Vraag je Mazda dealer naar de mogelijkheden.

Mazda6 zakelijk
Mazda6 accessoires

Extra persoonlijk

Standaard zijn onze SKYLEASE modellen al zeer compleet uitgerust. Maar met een ruime keuze uit verschillende dealeropties maak je jouw Mazda6 sportbreak extra persoonlijk. Kies voor accessoires als een spoilerset of dakdragers en sluit je Mazda aan op alle omstandigheden.

Ja, ik wil een Mazda6

Zelf de Mazda6 als leaseauto rijden? Je bent van harte welkom bij de Mazda dealer die je meer kan vertellen over de zakelijke mogelijkheden van de Mazda6.

Mazda6 Sportbreak vanaf € 31.990,-. Gemiddeld verbruik Mazda6 Sportbreak: van 4,2 tot 6,4 liter per 100 km / van 23,8 tot 15,6 km per liter / CO2-uitstoot van 110 tot 150 g/km. 

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer. Deze bedraagt € 42,50 incl. BTW) en de kentekenkosten (kentekenaanvraag á € 39,- BTW-vrij en tenaamstelling á € 9,98 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

*Vanafprijs bijtelling is een indicatie van de bijtelling per maand bij een belastingsschijf van 40,8%, afhankelijk van motorisering, laagste prijs gebaseerd op Mazda6 S uitvoering exclusief kosten rijklaar maken.

**Vanafprijs operational lease gebaseerd op een Mazda6 Sportbreak S/Mazda6 Sportbreak SKYLEASE GT Limited uitvoering, genoemd leasetarief is excl. btw, vervangend vervoer en brandstof en is gebaseerd op een Full Operational Lease met een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 10.000 km per jaar. Mazda Operational Lease is een product van ALPHERA Financial Services.