Mazda CX-5

EIGEN KIJK, EIGEN KRACHT

NIEUWE MAZDA CX-5

Eigen kijk, eigen kracht

 

De Mazda CX-5 zet opnieuw de toon met een krachtig design en onvergelijkbare rijeigenschappen. Het vernieuwde uiterlijk laat zien hoe de details van het KODO Design het verschil kunnen maken. De uitzonderlijke afwerking en vormgeving van het interieur zetten een nieuwe standaard van comfort.

 

Kracht en rijplezier

De combinatie van kracht en efficiëntie is mogelijk dankzij Mazda's geavanceerde SKYACTIV Technology die nog verder is uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is. Ook de nieuwe Mazda CX-5 is uitgerust met het revolutionaire G-Vectoring Control, waardoor je nog meer controle hebt. Bovendien biedt de Mazda CX-5 minimaal 1.800 kg trekkracht, tot 2.100 kg.

 

Mens en machine één

Het vernieuwde interieur kan zich meten met de besten en is compleet gericht op de bestuurder. Niet om deze buiten spel te zetten, maar juist om het rijden ten volste te ervaren. Zelf ervaren wat die eenheid betekent? Lees hier meer over Drive Together

 

Een leaseauto met karakter

In de luxe Mazda CX-5 SKYLEASE GT zit je standaard op lederen bekleding en luister je naar je favoriete muziek op Bose Premium audio. Vanaf € 271,- netto bijtelling per maand, of tijdelijk met Mazda Private lease voor € 479,- per maand of met automaat voor € 10,- per maand extra.

"Deze crossover blijft een van de besten in zijn segment"

- Forbes.com

Mazda CX-5 automaat

Mazda CX-5: van meer waarde

De Mazda CX-5 is verkozen tot meest waardevaste auto door de ANWB. Daarom ontvang je nu € 1.500,- extra inruilwaarde. Bovendien geldt dit aanbod ook in combinatie met een automaat voor € 1.000,-, waardoor je totale voordeel oploopt tot € 3050,-!

De perfecte leaseauto voor zakelijk en privé

Bij het ontwikkelen van de Mazda CX-5 is gelet op elk detail. Dat maakt hem de ideale auto voor zowel je privé- en zakelijke leven. Met zijn stijlvolle en toch stoere uiterlijk kun je bij elk bedrijf voor de dag komen, terwijl zijn kracht gecombineerd met efficiëntie je helpt bij het behalen van elke doelstelling. 

Alles wat je wilt als leaserijder

Kies voor de rijk uitgerust Skylease-uitvoeringen, met alles wat je wilt als leaserijder, tegen een bijzonder lage bijtelling (vanaf € 250,- per maand).

Mazda CX-5  lease

Kenmerken

DESIGN

De nieuwe Mazda CX-5 is de belichaming van het KODO-design van Mazda. Geïnspireerd door dynamiek lijkt daardoor het alsof de CX-5 altijd in beweging is, ook als hij stilstaat.

  • Soul Red Crystal: ontwikkeld volgens takuminuri techniek
  • Metal/wood effect
  • Hoge middenconsole
  • Adaptieve LED-verlichting
  • 19-inch aluminium velgen
  • Privacy glass
Uitrusting afhankelijk van uitvoering
Mazda CX-5 kodo design
Nieuwe Mazda CX-5

DESIGN

Ontdek het vakmanschap van ons KODO design

Nieuwe Mazda CX-5

PRESTATIES

Kracht en rijplezier dankzij SKYACTIV Technology

mazda2 2015 mzd sat nav connect

VERBONDEN

Verbonden zonder focus te verliezen met MZD Connect

mazda2 2015 i-active sense red

PRO-ACTIEVE VEILIGHEID

Voor betrouwbare veiligheid en bescherming, waar je ook gaat.

Kies je kleur en stel je eigen Mazda CX-5 samen

Mazda CX-5 nieuws

‘’De Mazda wint op alle testonderdelen ‘’ - ANWB

De testuitslag is volgens de ANWB heel duidelijk. ''Hij is voordeliger, rijdt plezieriger, biedt meer gebruiksgemak, bagageruimte én hulpsystemen.’’ . Lees hier meer over de rijtest.

Autoweek: "de Mazda CX-5 is naar een hoger plan getild

Lees hier de eerste rijtesten met de nieuwe Mazda CX-5. De Autoweek schrijft bijvoorbeeld dat de nieuwe Mazda CX-5 door zijn hoogwaardige afwerking en rijeigenschappen "naar een hoger plan getild" is. Lees rijtesten.

Vakmanschap in de Mazda CX-5

De nieuwe Mazda CX-5 ademt vakmanschap. Van de stiksels in de bekleding tot de intense kleur Soul Red Crystal. Alles is tot in de details uitgedacht. Lees hier over alle details in de Mazda CX-5.

‘’Als rijdersauto overtuigt de Mazda CX-5 volledig’’ - Carnold

Carnold concludeert, ’’als rijdersauto overtuigt de Mazda CX-5 volledig. Maar als geheel overtuigt hij ook, elk aspect van de auto is doordacht en zorgvuldig uitgevoerd. De ruimte, het comfort, de uitrusting, het plaatje klopt gewoon.’’Lees verder.

Fotogalerij Ontdek de details vanuit elk perspectief

Wat klanten zeggen

Ja, ik wil een nieuwe Mazda CX-5

We weten zeker dat de nieuwe Mazda CX-5 je kan overtuigen met zijn eigen kracht, ga dus snel naar een showroom of boek direct een proefrit. Ben je al zeker van je zaak? Dan kun je direct een persoonlijke offerte aanvragen.

Acties geldig bij aanschaf van een Mazda CX-5 met registratie voor 31 maart 2018. Het automaat aanbod is alleen geldig i.c.m. SKYACTIV-G 165 motorisering, vanaf TS-uitvoering. Mazda CX-5 GT Luxury is uitgesloten van het automaataanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Het Private Lease aanbod, aangeboden door Alphabet Private Lease, is geldig van 1 januari t/m 31 maart 2018 of zolang de voorraad strekt, uiterste  registratiedatum 31 maart 2018. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, bandenvervanging, gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie, wegenbelasting, allriskverzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, vervangend vervoer in Nederland na 24 uur, afleverkosten en BTW. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak.

Mazda CX-5 vanaf € 31.990,-. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 van 5,9 tot 8,0 liter per 100 km / van 16,9 tot 12,5 km per liter / CO2-uitstoot van 132 tot 155 g/km.

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer (€ 40,- incl. BTW) en de kentekenkosten (50,20 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

Netto bijtelling per maand op basis van 40,85% belastingtarief