Mazda CX-5

Eigen kijk, eigen kracht

 

De Mazda CX-5 zet opnieuw de toon met een krachtig design en onvergelijkbare rijeigenschappen. Het vernieuwde uiterlijk laat zien hoe de details van het KODO Design het verschil kunnen maken. De uitzonderlijke afwerking en vormgeving van het interieur zetten een nieuwe standaard van comfort.

 

Kracht en rijplezier

De combinatie van kracht en efficiëntie is mogelijk dankzij Mazda's geavanceerde SKYACTIV Technology die nog verder is uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is. Ook de nieuwe Mazda CX-5 is uitgerust met het revolutionaire G-Vectoring Control, waardoor je nog meer controle hebt. Bovendien biedt de Mazda CX-5 minimaal 1.800 kg trekkracht, tot 2.100 kg.

 

Mens en machine één

Het vernieuwde interieur kan zich meten met de besten en is compleet gericht op de bestuurder. Niet om deze buiten spel te zetten, maar juist om het rijden ten volste te ervaren. Zelf ervaren wat die eenheid betekent? Lees hier meer over Drive Together

 

Een leaseauto met karakter

In de luxe Mazda CX-5 GT-Luxury zit je standaard op lederen bekleding en luister je naar je favoriete muziek op Bose Premium audio. Vanaf € 293,- netto bijtelling per maand, of tijdelijk met Mazda Private lease voor € 509,- per maand.*

"Deze crossover blijft een van de besten in zijn segment"

- Forbes.com

Mazda CX-5 automaat

Mazda CX-5: van meer waarde

De Mazda CX-5 is verkozen tot meest waardevaste auto door de ANWB. Daarom ontvang je nu tot € 1.500,- extra inruilwaarde en krijg je een gratis trekhaak ter waarde van € 1.220 waardoor je totale voordeel oploopt tot € 2.720,-!

De perfecte leaseauto voor zakelijk en privé

Bij het ontwikkelen van de Mazda CX-5 is gelet op elk detail. Dat maakt hem de ideale auto voor zowel je privé- en zakelijke leven. Met zijn stijlvolle en toch stoere uiterlijk kun je bij elk bedrijf voor de dag komen, terwijl zijn kracht gecombineerd met efficiëntie je helpt bij het behalen van elke doelstelling. 

Alles wat je wilt als leaserijder

Kies voor de rijk uitgerust Skylease-uitvoeringen, met alles wat je wilt als leaserijder, tegen een bijzonder lage bijtelling (vanaf € 250,- per maand) en een scherpe Operational Leaseprijs (vanaf € 425,- per maand)

Mazda CX-5  lease

DESIGN

De nieuwe Mazda CX-5 is de belichaming van het KODO-design van Mazda. Geïnspireerd door dynamiek lijkt daardoor het alsof de CX-5 altijd in beweging is, ook als hij stilstaat.

  • Soul Red Crystal: ontwikkeld volgens takuminuri techniek
  • Metal/wood effect
  • Hoge middenconsole
  • Adaptieve LED-verlichting
  • 19-inch aluminium velgen
  • Privacy glass
Uitrusting afhankelijk van uitvoering
Mazda CX-5 kodo design
Nieuwe Mazda CX-5

DESIGN

Ontdek het vakmanschap van ons KODO design

Nieuwe Mazda CX-5

PRESTATIES

Kracht en rijplezier dankzij SKYACTIV Technology

mazda2 2015 mzd sat nav connect

VERBONDEN

Verbonden zonder focus te verliezen met MZD Connect

mazda2 2015 i-active sense red

PRO-ACTIEVE VEILIGHEID

Voor betrouwbare veiligheid en bescherming, waar je ook gaat.

Kies je kleur en stel je eigen Mazda CX-5 samen

Mazda CX-5 nieuws

Autoweek: "de Mazda CX-5 is naar een hoger plan getild

Lees hier de eerste rijtesten met de nieuwe Mazda CX-5. De Autoweek schrijft bijvoorbeeld dat de nieuwe Mazda CX-5 door zijn hoogwaardige afwerking en rijeigenschappen "naar een hoger plan getild" is. Lees rijtesten.

 

Vakmanschap in de Mazda CX-5

De nieuwe Mazda CX-5 ademt vakmanschap. Van de stiksels in de bekleding tot de intense kleur Soul Red Crystal. Alles is tot in de details uitgedacht. Lees hier over alle details in de Mazda CX-5.

Fotogalerij Ontdek de details vanuit elk perspectief

Ben je na deze kennismaking onder de indruk geraakt en wil je meer te weten komen? Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het nieuws rondom de nieuwe Mazda CX-5. Ben je al zover om de volgende stap te zetten, informeer bij je dealer naar de mogelijkheden om nu al jouw nieuwe Mazda CX-5 te bestellen.

Mazda CX-5 vanaf € 31.990,-. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 van 5,0 tot 7,1 liter per 100 km / van 20,0 tot 14,1 km per liter / CO2-uitstoot van 132 tot 162 g/km. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties. Acties geldig bij aanschaf van een Mazda CX-5 uit voorraad met registratie voor 30 september 2018. Inruilaanbod enkel geldig bij particuliere aanschaf van een NEDC-voorraadauto. Het automaat aanbod is alleen geldig i.c.m. SKYACTIV-G 165 motorisering, vanaf TS-uitvoering. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. 

 

Met ingang van 1 september 2018 vindt de overgang plaats van de NEDC-testmethode naar de nieuwe WLTP-testmethode. Op basis van de gekozen uitvoering kan een Mazda CX-5 gehomologeerd zijn volgens NEDC of WLTP. Adviesprijzen zullen geen wijzigingen hebben bij registratie vóór 1 januari 2019, eventuele definitieve CO2-emissiewaarden en BPM alsmede de hoogte van de theoretische verbruikscijfers kunnen afwijken. Jouw Mazda-dealer kan je hierover het beste voorzien van informatie en de meest actuele prijsdocumentatie. Verdere informatie over de WLTP-testmethode vind je hier.

 

* Mazda Private Lease aanbod: Mazda Private Lease aanbod wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing en is geldig zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); premie ongevallen inzittenden verzekering; premie rechtsbijstand verzekering; kosten van pechhulp in binnen- en buitenland; kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1459 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0397, vraag de dealer naar het tarief voor jouw aanbieding. Tarieven zijn gebaseerd op 6 schadevrije jaren. De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. 

 

Operational leaseprijs: genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar excl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); kosten van pechhulp in binnen- en buitenland. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak. De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. 

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.

Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer (€ 40,- incl. BTW) en de kentekenkosten (50,20 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.

 

De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

Netto bijtelling per maand op basis van 40,85% belastingtarief

 

*uitrusting afhankelijk van uitvoering