Mazda CX-5

MAAK JOUW EIGEN MAZDA CX-5

Maak je Mazda CX-5 persoonlijk

 

Natuurlijk wil je dat jouw Mazda CX-5 naadloos aansluit op jouw leven. Niks maakt je Mazda CX-5 zo eigen als de kwalitatieve dealeropties van Mazda: van een fietsendrager om in het weekend met je mountainbike het bos in te gaan tot vloermatten die jouw kostbare bezit beschermen bij een zware klus.

Nieuw: Apple CarPlay

Blijf ook onderweg verbonden met je iPhone door middel van Apple CarPlay. Verkrijgbaar op Mazda's met MZD Connect. Lees hier alles over Apple CarPlay.

Mazda Apple CarPlay
Mazda fietsendrager dak of trekhaak
Kofferbak beschermplaat CX-5 Beschermplaat achterbumper CX-5
Dorpelbeschermer CX-5 Bescherming krassen instappen CX-5
Kofferbakmat CX-5
Dakdrager dakkoffer Mazda
Mazda vloermatten CX-5 Rubberen vloermat CX-5
spatlap CX-5 spatlap CX-5
Pedalen aluminium CX-5 Mazda
CX-5 dakrails

Ander bouwjaar?

Op zoek naar dealeropties voor een ander bouwjaar dan de nieuwe Mazda CX-5? Wij hebben een uitgebreid assortiment van dealeropties, voor elk bouwjaar van de Mazda CX-5. Bekijk snel de mogelijkheden.

Mazda CX-5 vanaf € 31.990,-. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 van 5,9 tot 8,0 liter per 100 km / van 16,9 tot 12,5 km per liter / CO2-uitstoot van 132 tot 155 g/km.

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer (€ 40,- incl. BTW) en de kentekenkosten (50,20 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.

 

Apple, Siri en iPhone zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc.


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.