Mazda CX-5 leaseauto

KEUZE MET KARAKTER

Past naadloos in je zakelijke en privélevenEen keuze die recht doet aan alle eisen die worden gesteld aan een auto van de zaak, maar ook je bloed sneller doet stromen. Dat is de Mazda CX-5, zeker in de altijd complete SKYLEASE uitvoeringen. Met een lage cataloguswaarde (en dus bijtelling voor jou) en alle kenmerken die je verwacht als veeleisende bestuurder.

€ 233,-

Vanafprijs bijtelling per maand

€ 425,-

Vanafprijs operational lease per maand

Mazda zakelijke CX-5

SKYLEASE

Vanaf € 250,- bijtelling per maand

SKYLEASE

De SKYLEASE en SKYLEASE+ uitvoeringen zijn standaard voorzien van de meest gekozen uitrusting, denk aan: lichtmetalen velgen, geïntegreerd navigatiesysteem, climate control en een breed pakket veiligheidssystemen.

SKYLEASE GT

Vanaf € 272,- bijtelling per maand

SKYLEASE GT

De complete zakelijke uitvoering met onder andere Smart Keyless Entry, Bose Premium-audiosysteem en lederen interieur. Voor ultiem comfort zijn de voorstoelen elektrisch te verstellen met geheugenfunctie voor de bestuurder.

Interieur CX-5 lease
CX-5 Skylease Luxury

SKYLEASE Luxury

Vanaf € 288,- bijtelling per maand

SKYLEASE Luxury

De meest luxe en complete zakelijke uitvoering met onder andere verwarmde voor- en achterstoelen, 360 graden camera, verkeersbordherkenning, Active Driving Display, 19-inch lichtmetalen velgen en veel andere opties. 

Introductieaanbod nieuwe CX-5

De nieuwe Mazda CX-5 is vanaf nu verkrijgbaar met een scherp introductieaanbod: voor een meerprijs van slechts € 1.000,- rijd je de CX-5 met SKYACTIV-G 165 als automaat.

CX-5 SUV
Auto van de zaak CX-5

Autoblog - Lease maar

‘’Ze zien er stoer uit en de hoge instap is niet alleen makkelijk voor de oudere mensen, maar het is nu eenmaal makkelijker in- en uitstappen en om babystoeltjes vast te zetten’’ schrijft Autoblog.

Autoblog - Lease maar

‘’Ze zien er stoer uit en de hoge instap is niet alleen makkelijk voor de oudere mensen, maar het is nu eenmaal makkelijker in- en uitstappen en om babystoeltjes vast te zetten’’ schrijft Autoblog. De Mazda CX-5 sluit zowel aan op je zakelijke en privéleven en is daarom de perfecte lease auto.

Lease bij Mazda

Voor ondernemers bieden wij interessante zakelijke mogelijkheden voor financiering met een perfecte balans tussen wat goed is voor jouw onderneming en optimaal rijplezier voor jou.

Auto van de zaak CX-5
CX-5 dakrails

Jijzelf in elk detail

Maak je Mazda CX-5 helemaal persoonlijk met de dealeropties van Mazda. Een ruime selectie accessoires van trekhaak tot fietsendrager en van vloermat tot dorpelbeschermer. Zo sluit jouw Mazda CX-5 in elk detail aan op jouw leven.

Mazda CX-5 vanaf € 31.990,-. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 van 5,9 tot 8,0 liter per 100 km / van 16,9 tot 12,5 km per liter / CO2-uitstoot van 132 tot 155 g/km.

 

Actie geldig bij aanschaf van een Mazda CX-5 met registratie voor 30 september 2018. Het automaat aanbod is alleen geldig i.c.m. SKYACTIV-G 165 motorisering, vanaf TS-uitvoering. Mazda CX-5 GT Luxury is uitgesloten van het automaataanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Met ingang van 1 september 2018 vindt de overgang plaats van de NEDC-testmethode naar de nieuwe WLTP-testmethode. Op basis van de gekozen uitvoering kan een Mazda CX-5 gehomologeerd zijn volgens NEDC of WLTP. Adviesprijzen zullen geen wijzigingen hebben bij registratie vóór 1 januari 2019, eventuele definitieve CO2-emissiewaarden en BPM alsmede de hoogte van de theoretische verbruikscijfers kunnen afwijken. Jouw Mazda-dealer kan je hierover het best voorzien van informatie en de meest actuele prijsdocumentatie. Verdere informatie over de WLTP-testmethode vind je hier.

 

De adviesprijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en kosten rijklaar maken, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen e n poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.


Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer (€ 40,- incl. BTW) en de kentekenkosten (50,20 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning.

 

Operational leaseprijs: genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar excl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); kosten van pechhulp in binnen- en buitenland. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak. De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. 


De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Vraag uw Mazda-dealer naar de meest actuele informatie. Fouten voorbehouden. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

Netto bijtelling per maand op basis van 40,85% belastingtarief.