play

My Mazda app

ONTDEK DE MY MAZDA APP

Met My Mazda heb je alle informatie over je Mazda binnen handbereik. Je kunt heel eenvoudig al je belangrijke documenten van Mazda bekijken, je onderhoudsplanning en onderhoudsgeschiedenis in de gaten houden, de handleiding en video's over je Mazda inzien of pechhulp inschakelen. 

Heb je nog geen Mazda, maar wil je wel meer over Mazda weten? Ook dan kun je My Mazda gebruiken. Je kunt handige instructievideo's bekijken of een dealer bij jou in de buurt vinden.

My Mazda is een app voor iOS en Android die je op je smartphone en tablet kunt gebruiken. Download de app en registreer je met een geldig e-mailadres. Het duurt maar een paar minuten.

MAZDA DIGITALE ERVARING

Mazda stelt alles in het werk om je een optimale digitale ervaring te bieden. Terwijl we hieraan werken is de My Mazda website (desktop en mobiel) tijdelijk niet beschikbaar. Gebruik je My Mazda al? Dan kun je al je documenten, zoals de onderhoudsplanning en het Digitaal Serviceregister, gewoon via de app in je My Mazda account bekijken. Dat gaat heel gemakkelijk. Werk de app op je smartphone of tablet bij, meld je aan met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord en bevestig je account met een paar eenvoudige stappen.

REGISTREREN

 • 1

  Download de My Mazda app voor iOS en Android uit de App Stores.


  AppStoreGoogle Play

 • 2

  Voer je naam en een geldig e-mailadres in en kies een wachtwoord. Rijd je al in een Mazda? Gebruik dan het e-mailadres en de gegevens die je bij de aanschaf van je Mazda aan de dealer hebt doorgegeven.

 • 3

  Bevestig je gegevens door te klikken op de koppeling in het bevestigingsbericht dat je via e-mail ontvangt.

 • 4

  Je hebt nu toegang tot My Mazda!

CONTACT

Neem bij vragen gerust contact op met je Mazda dealer.

Je kunt ook contact opnemen met ons via dit formulier.