Mazda CX-5

Mazda ook dit jaar auto van rechercheteam Moordvrouw

januari 19, 2018
1581 keer gezien
seats

Ook in het zevende seizoen is Mazda de keuze van het rechercheteam van Moordvrouw, die vanaf 21 januari wekelijks te zien is op RTL 4. Het team zal verschijnen in de Mazda6, Mazda CX-5 en Mazda CX-3.

Moordvrouw is een politieserie met in de hoofdrollen onder andere Fenna (Wendy van Dijk),  Evert (Thijs Römer) en Bram (Achmed Krabbi). Het politieteam lost in de afleveringen verschillende lastige politiezaken op. Moordvrouw is vanaf zondag 21 januari wekelijks te zien om 20:00 op RTL 4.

Ontdek Mazda: mens en machine als één

Omdat alle Mazda’s zijn ontworpen met de bestuurder op de eerste plaats, ervaar je in een Mazda de eenheid tussen mens en machine. Ontdek nu de modellen die in Moordvrouw langskomen. 

CX5

De nieuwe Mazda CX-5 zal met zijn krachtige design direct opvallen in de serie Moordvrouw. Dat de Mazda CX-5 is ontworpen met de bestuurder als uitgangspunt, merk je direct als je plaatsneemt. Van het mensgerichte design, waardoor je alles zonder te zoeken vindt, tot aan de hoogwaardige afwerking. Wil je dat zelf ervaren? Plan dan een proefrit. Eerst meer weten  ontdek hier de Mazda CX-5.

CX3

De Mazda CX-3 biedt een combinatie van karakter, comfort en rijplezier. Met zijn opvallende verschijning is de Mazda CX-3 alles behalve bescheiden. De standaard rijke uitrusting onderstreept dat. Wil jij dat ook ervaren? Plan dan snel een proefrit. Of ontdek de Mazda CX-3.

Mazda6

Zowel privé als zakelijk wil je dat al die details kloppen. De Mazda6 biedt dat. Met een combinatie van stijlvol design, geavanceerde veiligheid en rijplezier op de eerste plaats is de Mazda6 bovendien aangenaam anders. Ervaar het nu zelf en plan een proefrit. Of ontdek de Mazda6 

Blijf op de hoogte

Meest gelezen artikelen

Mazda CX-5 ‘Beste uit de Test’ bij onderzoek Consumentenbond

oktober 28, 2014 | 41047 keer gezien

De Mazda CX-5 is gekozen tot ‘Beste uit de Test’ i...

Nieuwe generatie benzinemotoren als alternatief voor diesels

maart 05, 2018 | 24984 keer gezien

De nieuwe generatie benzinemotoren, zoals deze afg...

Mazda maakt prijzen MX-5 ND en alle prijzen CX-3 benzine bekend

april 07, 2015 | 20947 keer gezien

Mazda heeft de prijzen bekendgemaakt van de nieuwe...

Nieuwe prijslijsten voor 2016 Mazda in Nederland

december 29, 2015 | 19630 keer gezien

Mazda heeft de prijzen van zijn modellengamma in N...