Iedere Mazda verdient liefde; daar helpen wij en uw dealer graag bij. Op deze pagina vindt u de beste oplossingen voor onderhoud, hulp bij het gebruik van uw Mazda zoals handige video’s en de complete handleidingen.

Iedere Mazda verdient liefde; daar helpen wij en je dealer graag bij. Op deze pagina vind je de beste oplossingen voor onderhoud, hulp bij het gebruik van je Mazda zoals handige video’s en de complete handleidingen.

Mazda MX-5

Onderhoud en Reparatie

Onderhoud voor jouw Mazda is onderhoud voor het team dat jullie samen vormen. Daarom stemmen wij werkzaamheden altijd af op de behoeften van jouw auto. Onze servicepunten helpen je graag verder met technici die zijn opgeleid om elk type Mazda door en door te kennen. 

Navigatie en Infotainment

Op zoek naar updates voor jouw navigatiesysteem? Bekijk hier de meest recente update zodat jullie moeiteloos van A naar B rijden. Ook de mogelijkheden van het volledig geïntegreerde navigatiesysteem, MZD Connect, staan hier beschreven.

Accessoires en Dealeropties

Niets is zo persoonlijk als een auto. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je een eigen stijl en accenten wil geven aan jouw Mazda-model. Kijk verder naar de originele Mazda accessoires en bijbehorende garantie van maar liefst twee jaar. 

Nieuw: Apple CarPlay

Zelfs je iPhone is één met je auto. Voor € 349,- installeren wij de benodigde hardware en software van Apple CarPlay in jouw Mazda met MZD Connect.  

Garantie en Verzekering

Het gevoel dat jouw Mazda je gaf tijdens de eerste rit vergeet je waarschijnlijk nooit meer. Om dat gevoel vast te houden, biedt Mazda drie jaar lang fabrieksgarantie en daarnaast een aantrekkelijke autoverzekering. Na deze eerste drie jaar geniet je met Mazda Plus Garantie nog van extra zekerheid en houd je het onbezorgde gevoel langer vast. 

Pechhulp

 

Jouw Mazda brengt je moeiteloos naar alle uithoeken van Nederland en Europa. Onze persoonlijke service beperkt zich dan ook niet tot de landsgrenzen. Met Mazda Euro Service ben je altijd verzekerd van snelle hulp bij pech, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Deze service geldt in heel Europa, zelfs in je eigen woonplaats.

Handleidingen

 

Met handleidingen en video’s leggen we uitgebreid alle functies en opties uit die op jouw Mazda zitten. Schroom niet om jouw servicepunt te bellen voor extra uitleg, bij Mazda doen we dat graag.  

Mazda Plus Garantie

Kies voor een onbezorgd gevoel. Tegen zeer gunstige voorwaarden ervaar je tot twee jaar extra garantie. Vroege beslissers krijgen deze Mazda Plus Garantie extra voordelig!

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over het onderhoud van je auto, een van de beschreven functionaliteiten of wil je originele Mazda accessoires aanschaffen of aanvullende diensten afnemen, dan kan je terecht bij een Mazda dealer of Erkend Reparateur. Hier zoek je gemakkelijk een adres bij jou in de buurt. 

 

Overige contactmogelijkheden voor Mazda vind je hier.