Mazda Autoverzekering

Verzekeren

Optimaal verzekerd met de Mazda Autoverzekering

 

Natuurlijk heeft u liever niet dat een reparatie aan uw auto nodig is. Maar als het nodig is, dan biedt de Mazda Autoverzekering nèt dat stapje extra. In geval van schade kunt u terecht bij een erkend Mazdareperateur en originele Mazda accessoires zijn gratis meeverzekerd. Bovendien vindt de reparatie plaats met originele Mazda onderdelen. Dat geeft een zeker gevoel.

 

Met een ruime keuze aan soorten dekkingen, is er altijd een dekking die het best bij ú past. Zo weet u direct waar u aan toe bent in geval van schade en heeft u geen verrassingen achteraf. 

 

Overtuigd geraakt? Neem nu contact met ons op en ontvang binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte.

Kies voor de Mazda Autoverzekering en profiteer van de volgende voordelen:

  • prima polisvoorwaarden, geen verrassingen achteraf
  • schadeherstel door uw eigen Mazda-dealer
  • reparatie met originele Mazda onderdelen
  • accessoires gratis meeverzekerd (tot 10% cataloguswaarde van uw auto)
  • onbeperkte dekking af-fabriek /  bij aflevering ingebouwde audio- en navigatiesystemen
  • geen eigen risico (afhankelijk van uw gekozen dekking)

 

De verschillende verzekeringen in een oogopslag

 

Met de digitale verzekeringskaart ziet u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie van onze verschillende verzekeringen:

 

 

Interesse?

Heeft u interesse in een Mazda Autoverzekering? Neem dan contact op met uw dealer, vraag direct een offerte aan of bel ons direct op: 024–366 56 06

Mazda Autoverzekering is een handelsnaam van Mazda Motor Nederland. Mazda Autoverzekering is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Mazda Motor Nederland en N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij. Het risico van de Mazda Autoverzekering is ondergebracht bij N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij | IBAN: NL29 RABO 0380 2088 81 | KvK Centraal Gelderland: 10019550. De inhoud van de brochure is niet gericht op advies door Mazda Motor Nederland. Aan deze pagina's kunnen geen andere rechten worden ontleend dan aan de polisvoorwaarden. U heeft bij het afsluiten van deze verzekering een bedenktijd van 14 dagen. Neem voor actuele informatie contact op met uw Mazda dealer.