Mazda voor bedrijven

Zakelijk

De perfecte auto, zowel zakelijk als privé

 

Met bekroond KODO design, erkende veiligheid en vooruitstrevende techniek is een Mazda zowel zakelijk als privé de perfecte keuze. Zeker als je zoekt naar maximaal rijplezier. 

 

Ontdek ook onze SKYLEASE modellen. Speciaal voor de zakelijk rijder samengesteld bieden deze een standaard rijke uitrusting, met lage maandelijkse bijtelling voor de berijder. Bovendien werden de Mazda CX-3 en Mazda CX-5 door de ANWB uitgeroepen tot SUV en occasion met "de beste restwaarde". Dit betekent minder afschijving en dus een scherper leasetarief. Kortom met deze wensenlijst zit je goed bij Mazda:

 • Maximaal rijplezier, stijlvol design
 • Hoge restwaarde, scherp leasetarief
 • Complete uitvoeringen met lage bijtelling
 • Krachtig, zuinig en betrouwbaar

Waarom Mazda?

Fleetowner

Mazda is een visitekaartje voor je bedrijf: met een representatief design, betrouwbare techniek en gunstig brandstofverbruik dankzij SKYACTIV Technologie. Nu, maar ook in de toekomst.

 • Representatief design
 • Betrouwbare techniek
 • Gering praktijkverbruik


Kennismaken met Mazda
Contact via Linkedin >>
Contact met een Mazda dealer >>

Zakelijk rijder

Een Mazda sluit zowel aan op je zakelijk- als privéleven. Onze SKYLEASE modellen zijn daarnaast speciaal voor de zakelijk rijder samengesteld: standaard met een rijke uitrusting en daardoor lage bijtelling.

 • Stijlvol KODO design
 • Ultiem rijplezier
 • Rijke uitrusting, lage bijtelling


Jouw Mazda ontdekken
Stel jouw Mazda samen >>
Vind een Mazda dealer >>

Leasemaatschappij

Mazda biedt auto's met een bewezen sterke restwaarde en techniek die zorgen voor een solide rendement. Daarnaast biedt Mazda een netwerk aan vakkundige dealers: zowel in onderhoud als in service.

 • Sterke restwaarde
 • Stabiel prijsbeleid
 • Vakkundige dealers


Samenwerken?
Contact via LinkedIn >>
Vind een Mazda dealer >>

Zakelijk rijden bij Mazda: ontdek de SKYLEASE modellen

Bijzonder rijk uitgerust bieden onze zakelijke SKYLEASE modellen precies het uitrustingsniveau waar je naar op zoek bent, zowel zakelijk als privé. Ontdek nu jouw ideale Mazda als leaseauto. 

 

Uitgeschakeld?

Profiteren van vele extra's en ook nog eens fijn rijden met een automaat? Stap in de Mazda6 SKYLEASE Drive. Je profiteert nu van € 4.727,- voordeel op deze rijk uitgeruste en gelimiteerde uitvoering, met vele extra's zoals: DAB+ radio, multimedia- en navigatiesysteem en WiFi router.

"Winnaar als het gaat om uitrusting, prijs en afwerking" - Autoweek

Regelmatig worden onze modellen door de pers geprezen om hun rijke uitrusting en fijne rijeigenschappen. Lees hier waarom.

Je Mazda financieren?

De Mazda dealers helpen je ook graag bij de juiste keuze voor de financiering van een Mazda voor jouw onderneming? Meer weten?

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, zijn we niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. Wijzigingen zijn voorbehouden.

 

Mazda6 SKYLEASE Drive: Mazda6 vanaf € 31.290,-. Gemiddeld verbruik Mazda6: van 3,9 tot 6,4 liter per 100 km / van 25,6 tot 15,6 km per liter / CO2-uitstoot van 104 tot 150 g/km. De Mazda6 Skylease Drive is verkrijgbaar vanaf € 37.640. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijzen excl.metallic/mica lak en eventuele opties. De Mazda6 Skylease Drive is in een gelimiteerde oplage van 100 stuks verkrijgbaar en is leverbaar zolang de voorraad strekt. Overige acties niet mogelijk i.c.m. het Mazda6 Skylease Drive aanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. *12 maanden data-abonnement (5GB/ dag in NL) in samenwerking met Tele2 Zakelijk. Abonnement eindigt automatisch na 12 maanden. Zie voor de voorwaarden Tele2 zakelijk: www.tele2.nl/zakelijk/voorwaarden/.